2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
حالم اصلا خوب نیست.من از ی روز بعد آزمایشم لکه بینی شروع شد واسه سونو ساک رفتم گفت تشکیل شده اما لکه ...

نگران نباش عزیزم تو میکرو لک بینی که طبیعیه انشالا که چیزی نیست اینجا دوستمون دوقلو بارداره خونریزی شدید بود حتی بستری شد ولی خدا رو شکر نی‌نی ها موندن مثبت فکر کن ولی با دکترت در تماس باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من امروز روز ۲۷ انتقالمه بعد از افت بتا دیشب پریود شدم امروز جنین رو دفع کردم کامل دیدم ...

خدا کمکت کنه عزیزم خیلی متاسفم واقعا انشالا به زودی مثبت میشی و این بار نی‌نی ها ۹ماه میچسبن به دل قشنگت

عزیزم تا۳ماه هرازگاهی درد رحم رو ادم داره.سفتی سینه هم به خاطر پروژسترونه وبه منفی مثبت شدن ربط ندار ...

مرسی

درد منظورم درد سینه بود

یهو سفتی و درد سینه بره و لک کوچیک ببینه آدم نشونه بدی نیست؟

ممنونم عزیزم.بعد۱۲هفته یعنی غربالگری اول رفتم‌ ریداکت.که اون موقع معلوم بود.نه عزیزم من شهرخودم یه ب ...

یادم اومد ک میگفتی بخاطر دکتر علیرضایی مرکزت رو تغییر دادی.

بسلامتی عزیزم😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم‌. انشالله🤲🥰 چهار تا شش میلیون. البته سری اول صد و ده هزار تا با مراقبت تعدادش شد انقدر. م ...

خب خداروشکر آگاهانه سیکل رو شروع کردی شک نکن ک جنین تشکیل میشه. فکرکردم قبلا انجام دادی و نشده. شرایط همسرت هم خیلی وخیم نیست. تعداد خوبه و با وجود مورفوی صفر حداقل ده تا اسپرم سالم پیدا میشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانما هفته ششم بارداری هستم سونو انجام دادم دوتا ساک بارداری دیده شده الان دوروزه دارم لک قهوه ...

عزیزم من از بارداری و داروها سر در نمیارم. ولی دوستمونو تگ میکنم ک جواب بده.

یادمه یه خانومی بعد از بارداری هنوز آسپرین مصرف میکرد و زینب جون بهش گفت قطع کن و لکه بینیش از بین رفت.

@زینبی_بابا    عزیزم دوستمونو راهنمایی کن 

سلام خانما هفته ششم بارداری هستم سونو انجام دادم دوتا ساک بارداری دیده شده الان دوروزه دارم لک قهوه ...

مبارکه هستی جون 

لک خطر نداره به دکترت بگو احتمالا انوکسا رو قطع کنی شیاف بیشتر

سلام بچه ها من فردا روز دهم انتقالمه جنینم پنج روزه بود ب نظرتون بی بی چک بزنم یا تا روز چهاردهم صبر ...

سلام چون جنینات بلاست بوده میتونی بزنی اما اگه استرس میگیری بمون تا روز آزمایش انشالله خیر باشه.

با اولین ادرار صبح تست کن