2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسي فداتشم از انرژي مثبتت حتما همينكارو ميكنم دست گلت درد نكنه انشالله ني نيات به دلت چسبيدن محكم م ...

خب خداااروشکر 

انگار حالت بهتر شد ، جووونم عشق بده به نی نی ها روزی ۵۰۰ بار بگو من اندفعه مامان شدم 😍😍 

اصلا به نشدنش حتی فکرم نکن

منتظر جواب آزمایش مثبتت هستم 😉😉😘

از دعای قشنگتم مررررسی 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من تا دیروز لکه بینی قهوه ای داشتم امروز واضح خون قرمز اومد یعنی دارم سقط میکنم؟

عزیزم نگران نباش منم همین جوری بودم تا هفته ۱۶ لکه و خون ریزی داشتم گاهی در حد پریودی و بیشتر بود شیاف و آمپول مرتب استفاده کن و استرس نداشته باش انشاالله مشکل خاصی نداری

لک به همراه از بین رفتن درد و سفتی سینه چی؟ درست مثل قبل پریود

عزیزم تا۳ماه هرازگاهی درد رحم رو ادم داره.سفتی سینه هم به خاطر پروژسترونه وبه منفی مثبت شدن ربط نداره

خب خداااروشکر  انگار حالت بهتر شد ، جووونم عشق بده به نی نی ها روزی ۵۰۰ بار بگو من اندفعه ماما ...

اره بهترم خداروشكر😍😍😍فدات بشم دوست مهربونم😗😗😗

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم جایی که من رفتم خیلی کارشون خوبه ۹۰درصد گفت پسره که درست بود ولی گاهی درست نمیتونن تشخیص بدن ت ...

اصلا برای من مهم نیست حتی یه درصد شوهرم دوست داره زود بدونه..حالا دوشنبه برم ببینم چی میگن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم اهمیتی نداره محل نده  فقط موقع درد استراحت کن، کافیه 😉😉😉

خدارو شکر الان خوبم باشه عزیزم ممنونم که باحوصله جواب میدی😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام 

من امروز روز ۲۷ انتقالمه

بعد از افت بتا دیشب پریود شدم امروز جنین رو دفع کردم کامل دیدمشون دوتا بودن کلی هم رگه های خونی بهشون وصل بود ....

گفتم دیگه مشکلی برام پیش نمیاد که مثلا خدایی نکرده برم کورتاژ و....؟

خدا به حق این ایام نصیب کسی نکنه و خدا به همه بده و وقتی بهش داد تا پیری براش نگه داره😘😍😍 

عزیزم نگران نباش گلی، همون جایی که بودن افتادن  تا فریز هم هستن اصلا جای نگرانی نیست  می ...

ممنون گلم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪