2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم. این هورمون واسه آی وی اف مشکلی ایجاد میکنه خوب شدنی هست اصلا اطلاعی دربارش ندارم

عزيزم نترس چند وقت قرص مصرف كني نرمال ميشه. سينت ترشح نداره؟

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم نترس چند وقت قرص مصرف كني نرمال ميشه. سينت ترشح نداره؟

نه اصلا ترشح ندارم خیلی استرس گرفتم آخه من باید فروردین برم توی سیکل حالا با این اوضاع نمیدونم میشه یا نه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سللم عززم ما خوبیم خداروشکر  من که راضی بودم فقط میگن راه برو خیلییی درد داشتم هنوزم دارم البت ...

عزیز دلم تبریک میگم قدم نو رسیده رو 

الهی که زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی گلم. این هورمون واسه آی وی اف مشکلی ایجاد میکنه خوب شدنی هست اصلا اطلاعی دربارش ندارم

نه نگران نباش منم بالا بود یک ماه قرص مصرف کردم پایین آمد از دومی بیماریهای آمیزشی  ایدز هپاتیت ب منفی بوده قند را رعایت کن 

نه نگران نباش منم بالا بود یک ماه قرص مصرف کردم پایین آمد از دومی بیماریهای آمیزشی  ایدز هپاتیت ...

مرسی انشالله که خیر ببینی که جوابمو دادی خوابم نمیبرد اینقد فکرم درگیر بود. باشه عزیزم قند رو هم رعایت میکنم حتما. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان 

واسه جای آمپول پروژسترون چیکار میکنین؟؟؟ من الان ۵ روز هست دارم میزنم همه جام کبود شده و ورم داره و درد میکنه کلافه شدم😥 بعد انتقال تا کی باید زد این امپولو؟

سلام دوستان  واسه جای آمپول پروژسترون چیکار میکنین؟؟؟ من الان ۵ روز هست دارم میزنم همه جام کبو ...

عزیزم درمانش فقط و فقط کمپرس یخ هست هم قبل اینکه بزنی بزار هم‌بعد اینکه زدی کاملا دردت خوب میشه منم افتضاح بودم یکی بهم گفت اصلا کمپرس کرم نزار فقط یخ منم گذاشتم در کمال تعجب دیدم جاش خوب شد هر سری زدی تا ۲۰ دقیقه روش کمپرس یه بزار دردش کاملا میوفته

نه اصلا ترشح ندارم خیلی استرس گرفتم آخه من باید فروردین برم توی سیکل حالا با این اوضاع نمیدونم میشه ...

اره عزيزم قرص مصرف كني درست ميشه. ببين تمام موارد قبل از ازمايشو رعايت كردي؟ سه روز قبل نزديكي نبايد داشته باشي. سينت نبايد تحريك بشه از شب قبلش لباس زير نبندي دوساعت قبل از ازمايش از خواب بيدار شده باشي و نبايد قبل ازمايش زياد تحرك داشته باشي و راه بري و نيم ساعت قبلشم بايد بشيني بعد ازمايش بدي اينارو رعايت كردي؟

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان  واسه جای آمپول پروژسترون چیکار میکنین؟؟؟ من الان ۵ روز هست دارم میزنم همه جام کبو ...

عزیز م نیم ساعت حوله گرم بزار  روش انشالله اگه مثبت شد فعلا باید بزنی من که تا آخر بارداری زدم