2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان  واسه جای آمپول پروژسترون چیکار میکنین؟؟؟ من الان ۵ روز هست دارم میزنم همه جام کبو ...

سلام عزيزم

كمپرس گرم خوبه، كيسه آبگرم بزار و ماساژ بده بعدش. 

دوهفته بعد از انتقال هم بايد بزني ولي من به دكترم گفتم شياف گذاشتم. نميدونم جوابت مثبت هم بشه بايد بزني يا نه

ولي چون روغني هست خيلي جاش درد ميگيره و ورم ميكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درمانش فقط و فقط کمپرس یخ هست هم قبل اینکه بزنی بزار هم‌بعد اینکه زدی کاملا دردت خوب میشه منم ...

چه جالببببب منم همه ش دارم گرم میکنم و ماساژ میدم فرقی نمیکنه که هیچ انگار بدتر هم میشه الان کمپرس یخ رو امتحان میکنم 🙆‍♀️ سمت راستم که انگار کلا فلج شدم😖

چه جالببببب منم همه ش دارم گرم میکنم و ماساژ میدم فرقی نمیکنه که هیچ انگار بدتر هم میشه الان کمپرس ی ...

منم عین شما بودم کمپرس گرم میزاشتم انگار کلا فلج میشدم ولی از وقتی یخ گذاشتم نجات ‌پیدا کردم

تا خدا نخواد نمیشه بلاست و گرید همش عدد 

آره واقعا فقط بايد خدا بخواد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله همین درمان داره خدا رو شکر میکنم. آره همه رو رعایت کردم جز یه چیز روز که همون شب و شب قبلش ا ...

انشالله كه چيزي نيست ولي بهت اطمينان ميدم با قرص كاملا نرمال ميشه خيالت راحت

خداياشكرت....❤️ 
اره عزيزم قرص مصرف كني درست ميشه. ببين تمام موارد قبل از ازمايشو رعايت كردي؟ سه روز قبل نزديكي نبايد ...

خدا رو شکر که درمان داره. همه رو رعایت کردم جز نیم ساعت نشسته باشم و اینکه شبش و شب قبلش اصلا خواب کافی نداشتم و خیلی هم از لحاظ روحی داغون بودم یه جا خوندم نباید استرس داشته باشید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه آمپول نزدم. وای کاش جوابمو میدادن دارم سکته میکنم واسه پرولاکتین نمیدونم اینگار بالاس 

نگران نباش وقت داري تا انتقالت، با دارو اكي ميشه عزيزم