2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم . مگه آسپرین میخوری شما ؟

سلام دوستم😙 بله از هفته ی دوم انتقال تا الان ولی دکترم این سری تنها قرصی که قطع کرد گلوکوفاژ بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من توی دوتا ازمایشگاه بتا دادم که رنج‌هاشون خیلی باهم فرق داشت پنج شنبه توی یک ازمایشگاه تست ...

انشالله ک از این به بعد بتا میره بالا . خب دکترت وقتی مطمعنه توام شک نکن . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم ،،، توی ۴ روز کارای اولیه رو میتونیم انجام بدیم ؟  همسرم مرخصی زیادی نداره .

ببین روز اول چیزه خاصی نیست فقط براتون آزمایشا رو مینویسن و بستگی به شرایط داره سعی کن همسرت اون روز که میرید حداقل ۲تا ۵ روز تخلیه اسپرم نداشته باشه. خودت بیشتر کارات زمان میبره که اونم پشت سر هم نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین روز اول چیزه خاصی نیست فقط براتون آزمایشا رو مینویسن و بستگی به شرایط داره سعی کن همسرت اون روز ...

سلام . خوبی ؟ میگم ب نظرتون دکتر انصاری پور خوبه یا محمد زاده ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببین روز اول چیزه خاصی نیست فقط براتون آزمایشا رو مینویسن و بستگی به شرایط داره سعی کن همسرت اون روز ...

خونمون انزلیه ، اگ لازم بود خودم میتونم بیام تهران 

انشالله ک جواب بگیریم 

ببخشید،  فقط یه سوال دیگ ابن سینا مرکز خوبیه ؟

سلام . خوبی ؟ میگم ب نظرتون دکتر انصاری فر خوبه یا محمد زاده ؟

سلام عزیزم ببین من محمدزاده رو از کسی نشنیدم‌ ولی انصاری پور رو گفتن خوبه ظفردوست ذنوبی  انصاری پور طرازی 

گفتن خوبه نسبت به تحقیقایی که کردم 

سلام دوستان من امروز 12انتقالم صبح بی بی چک زدم منفی شد حالم خیلی بده کسی تجربه اینچنینی داره. فقطدا ...

واقعا حالتو میفهمم من روز ۱۴ انتقالهجنین بلاست وبی بی منفی میدونم چی میگی وقتی تمام رویا های ادم بر باد میره

خونمون انزلیه ، اگ لازم بود خودم میتونم بیام تهران  انشالله ک جواب بگیریم  ببخشید،&nb ...

انشالله که کاراتون خوب پیش بره عزیزم. من فعلا راضی بودم مام و ابن سینا و رویان میگن خوبه عزیزم منم فروردین آی وی اف میکنم ابن سینا