2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044778 بازدید | 684410 پست
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

امیدوارم خودت و نی نی سالم باشید. 

عزیزم اگه ممکنه واس منم بخون. ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هرهزارتا20دقیقه زمان میبره.میتونیدازافرادخانواده هم کمک بگیرید که تااخرماه رجب ختم بشه ونمونه.ان ...

حتما عزیز دلم. ممنونم🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

سلام گلم. منم التماس دعا دارم. برام بخون اسمم سوگند🌷

سلام من امروز عکس رنگی دارم از استرس وترس دارم سکته میکنم😢

چرا گلم. اصلا ترس نداره من گرفتم. خیلی راحت هم اومدم خونه. کافیه خودتو راحت و شل. کنی اونا هم بهت آرامبخش و شل کننده ی عضله میدن و چند تا عکس میگیرن و تمام. اصلا با دبد منفی نرو گلم. بسپر به خدا🥰

عزیزم نگران نباش حتما خیرتی بوده تا چشم به هم بزنی میری انتقال 

ممنون عزیزم ایشالا با خبر خوش دلمون شاد کنی .خدا رو شکر پریود شدم گفت اگه تا قبل ۱۰ شدی میرسی واسه انتقال پس فردا به امید خدا میرم دکتر ببینم خدا چی میخواد میفتم تو سیکل انتقال 

منم از شنبه باید قطع کنم آسپرین رو . میشم ۳۲ هفته و سه روز 

پس چرا دکتر من قطع نکرد😕 فقط گلوکوفاژ رو قطع کرد برام

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...