2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
❌ميشه لطفا جواب بدين.❌ من ديروز پانكچر شدم،تا كي زير دلم ميخواد تير بكشه ،اكثرا زير دلم خوبه ولي بع ...

عزیزم طبیعیه تازه پانکچر شدی 

وقتی پریود شی همه دردات میرن 

نزدیکی نداشته باش و کار سنگین نکن بخاطر تخمدونات

چن تا تخمک داشتی ؟ 

من هایپر شدم شکمم بطور واضحی بزرگ شده بود قفسه سینم در.د‌میکرد حجم ادرارم خیلییی کم بود نمیتونستم غذا بخورم زود پر می‌شد معدم اینا علایماشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام من چهارروزه انتقال انجام دادم امروز برای کاری نیم ساعت رفتیم بیرون من داخل ماشین بودم به جا ماش ...

عزبزم بدترین چیز همین استرسه ازون چاله بدتره 

نگران نباش چیزی نشده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله. ممنونم خواهر جون.  ببخشید که خیلی سوال پرسیدم لطف کردی جواب دادی.  انشاالله زود ...

نه عزیزم ، هروقت سوال داشتی خوشحال میشم کمکی کنم . مرررسی از دعای قشنگ ، خدا از دهنت بشنوه 😍😍😍 باهم دیگه برای ۱۴۰۰ مامان بشیم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منم همسرم برام میزنه 2 سی سی آمپول و فکر کنم 30 یا 40 ثانیه زمان میده فرداش کمپرس گرم میکنم که اونم ...

من الان که قبل انتقال مشکلی ندارم با کمپرس گرم گذاشتن ولی بعد انتقال میگن حموم هم میری باید دوش آب سرد بگیری ، نمیشه دیگه کمپرس آب گرم بزارم 😑😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم طبیعیه تازه پانکچر شدی  وقتی پریود شی همه دردات میرن  نزدیکی نداشته باش و کار سنگی ...

شما شكمتون اب اورد؟سرم ميرنيد روزهاي بعديش،،همون بعداز پانكچر نفستون نميومد،مبسه بگين چيكار كردين درست شدين؟

اره من میخورم چون مشکل cd 56 , cd 16 دارم ایمنیم بالاس

عزيزم چاق نشدي؟من وزنم رفته بالا با اينكه رژيمم و همينطور نفخ شديد دارم امروز بايد برم دكتر نميدونم بايد تا كي اين قرص كورتوني لعنتي رو ادامه بدم

خداياشكرت....❤️ 

سلام دوستاي خوبم

من شنبه هفته پيش زايمان كردم

اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشيد

ميخوام ٤٠ تا يس بخونم به نيت حضرت فاطمه معصومه از طرف هر كي كه دوست داره صاحب فرزند بشه.

اگر تمايل داريد لطفا منو ريپلاي كنيد.

سلام دوستاي خوبم من شنبه هفته پيش زايمان كردم اميدوارم همگي طعم شيرين مادر شدن رو هر چه زودتر بچشي ...

سلام عزيزم الهي قدمش خير باشه😍عزيزم اسمم فاطمه هستش ممنون ميشم دعام كني اين هفته انتقالمه خيلي محتاج دعام😔😔😔❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
❌ميشه لطفا جواب بدين.❌ من ديروز پانكچر شدم،تا كي زير دلم ميخواد تير بكشه ،اكثرا زير دلم خوبه ولي بع ...

عزيزم منم هايپر شدم ولي شكمم اب نياورد من سه روز اول خوب بودم يهو گرفتگي شديد زير دلم شروع شد و همينطور فشار روي قفسه سينم و پشتم كه راحت نميتونستم بخوابم ميخواستم راه برم نميتونستم صاف راه برم يه سرفه و عطسه برام درد اور بود ولي با پريودي علائمام خيلي كم شد و كم كم ورم شكمم خوابيد. دوغ و سفيده تخم مرغ زياد بخور سعي كن هركاري ميتوني بكني كه يبوست نشي

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزيزم الهي قدمش خير باشه😍عزيزم اسمم فاطمه هستش ممنون ميشم دعام كني اين هفته انتقالمه خيلي محتا ...

شما چند شنبه انتقالتون؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزيزم منم هايپر شدم ولي شكمم اب نياورد من سه روز اول خوب بودم يهو گرفتگي شديد زير دلم شروع شد و همين ...

مرسي مهربونم جواب بدادي،يه سوال،اينكه زير دلت درد ميكرد و فشار اومد رو قفسه سينت رفتي دكتر يا خود بخود بعداز پريود درست شد،دارو يادته چيا مصرف ميكردي؟من شكمم سفته اخساس ميكنم