سلام دوستان من مدتیه عقد کردم و خانواده همسرم همون اول گفتن ک پسرمون خونه داره و بعد ک دیدیم ی خونه منهای ۶۰ کوچیک داشت ک مناسب دانشجوعه و بعد گفتن اینجارو میفروشیم (خونه خودشون و خونه منهای ۶۰ رو ) و دوتا خونه میخریم الان زدن زیر حرفشون و میگن برید اجاره نشینی و پدر منم مخالف صددرصده چون دروغ گفتن بنظرتون بهترین کار چیه ک انجام بدم؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مهمترین موضوع اخلاق و رفتار همسرته....ببین چطور رفتار میکنه قبول داره ک خانوادش اشتباه کردن یا نه طلبکاره میگ همین ک هست....اگ همسرت از هر نظر اوکی باشه ارزش داره بخاطرش تو تونه فوق کوچیک بمونی
✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
از این کلک ها زیاد میزنن خانواده پسرا. والا خوش به حالشون. مهریه که دیگه شده چهار تا دونه سکه که همونم خانواده دخترا باید به دولت مالیات بدن. ولی نقد جهیزیه رو از خانواده دختر بدبخت میگیرن. اینم که کلک و دروغ واسه شرایط اولیه زندگی... خدا نکنه هم صحبت از خرید طلا بکنی. چنان ناله میکنن که انگار جد اندر جد فقیر بودن. اما وقتی نوبت به جهاز میرسه، یهو فاز پادشاهی میگیرن و میگن جلو نوه عمه دامادمون زشته اگر یخچالت ساید بای ساید سامسونگ نباشه