2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
[QUOTE=178908641]خودت نخوردی اصلا؟خودتم رعایت میکردی .ولی ان شالله خداازحکمتش بهتون پسری سالم وصالح ...

نه ببینیدگرم مزاج هستیدیاسرد.تعادل رارعایت کنید.گرمی خوبه زیادیش نه.من سردی خوردم اذیت شدم خیلی.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم سیکلموقطع کردن اصلااسترادیول بهم نمیسازه دیگه به دکترگفتم اصلانمیخورم گفت باشه.  چشم میخو ...

سلام عزیزدلم خوبی؟چ خبرا چ کردی؟

میگم من رفتم قم یه دارو بهم داد آندومترم بهتر شدشمام اینترنتی سفارشش بده خیلی عالیه

اسمش معجون نخل

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
مرسي عزيز دلم،چند روز بعد فهميدي شكمت اب اورد،؟چرا بهم قرص كابرلين و امپول سيتروتايد داده و مسكن

همون روز عصرش، چند روز از پانکچرت گذشته؟ همین داروهاتو استفاده کنی و به محض اینکه پریود شی خوب خوب می شی گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
همون روز عصرش، چند روز از پانکچرت گذشته؟ همین داروهاتو استفاده کنی و به محض اینکه پریود شی خوب خوب م ...

ديروزپانكچر شدم ولي شكمم سفته و صورتم باد كرده،من ميتونم راه برم و خم وراست بشم ولي وفتي ميخوام بخوابم اولش زيرشكمم تير ميكشه بعد درست ميشه،يا وقتي خوابيدم ميخوام چپ و راست بشم اولش تبر ميكش و يكم درد ميكنه بعد درست ميشه،الان احساس ميكنم شكمم خيلي سفت شده

ممنون عزیزم انشالله بقیه ی دوستان مثبت بشن ومنم خوشحال بشم

پروانه جون خیلی ناراحت شدم، انشاءالله به زودی صاحب یه پسر سالم و صالح شی.

ن والا من رفتم مطب دکترم خوب خوب بودم یه قلم هماتومم داشت جدب شده بود کلا برکشتم خونه خونریزی شدید و ...

خدا بزرگه

توکل برخودش، میری همون بیمارستان برای زایمان  صحیح و سلامت، هم خودت ، هم بچه هات

ديروز

انشاءالله که آب نیاورده، چون وقتی آب بیاره شکم خیلی گنده میشه، اگه میخای خیالت راحت شه یه سونو برو بهت وضعیتتو میگه.

خدا خودش کمکت کنه، با بغل گرفتن بچه ،جبران این سختیها برات بشه ان شاالله

هم چنین شما عزیرم منک دیگ واقعا کم اوردم من همه راهارو رفتم حتی یه انتقال منفی هم داشتم فقط دیگ مومده عکس رنگی ک اونم امروز میرم ولی هر راهی ک شما فک کنی رو من رفتم 😔

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام عزیزم فدات اره با گریه موندم😂مطبم دوبار تا حالا شوهرم رفته سونو ان تی و آزمایشامو شوهرم برد مط ...

آفرین همین کارو کن خودت نرو تا مجبور نشدی از خونه خارج نشو  تو رفت و آمدهای با ماشین آروم برید و خیلی مراقب باش من خواهر و عروسمون هم همینطور بودن واقعا با چنگ و دندون بچه ها رو حفظ کردن خدا  رو شکر الان همه سالمن

توکل به خدا سرکلاژ کن انشالا هر دو رو به سلامتی بغل میکنی  

برای انتقال فریز، دو مرحله ای کار میکنن؟ منظورت از دو مرحله ای چیه یعنی یه سه روزه یه پنج روزه ...

بله یعنی یه سه روزه و دو روز بعد بلاست انتقال بدن ،من تا حالا دوبار ۳ روزه انتقال دادم ،هر چند هر دو فرش بود 

تو اول شانست رو با ۳ روزه امتحان کن ،نزار بلاست بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره منم iuiکردم لتروزول داد، خب چرا نمیری دوباره پیشش اعتراض کنی

همونجا گفتم سینال بده بهم بهتره. گفت نه این بهتره.

بهرحال داروهارو نگرفتم. چون پری نشدم. بعد عید مجددا میرم پیشش.