2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044817 بازدید | 684412 پست
خدا نکشتت 😂😂😂😂تعبیر این یکیو جان خودم نشنیدم🤔

😂😂😂 توي جزوه بنويس سينه پر شير ميشه نوه دختر😂😂 از روش سه بار هم بنويس

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
جواب تست بتا روز سیزده انتقالم ۴۷۹ خدایا هزار مرتبه شکرت  خدا به حق حضرت زهرا به حق خانم رباب ...

خیلی خیلی مبارکت باشه

از طرف من یه ماچ گنده بکن فسقلیاتو ❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم سلام. اومدم با التماس دعا. امروز اولین آمپول سینال افم رو زدم و سیکلم شروع شد. دعا نیاز د ...

ماهنده جون مطمئنم که به زودی مامان فرشته کوچولو میشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوستان آزمايشم منفي شد

ای وای😔😔😔

بخدا گفتی لک قهوه ای دیدی گفتم حتما مثبتی

عزیزم خودتو ماراحت نکنیا ایتم میگذره بالاخره روزی ما رو خدا میده

خیلی ممنون عزیز دلم ......انقدر این دوسین مدشده این روزا ولی عکسی به عوارضش اشاره نمیکنه متاسفانه .. ...

آره گلم 

از اون تاسف بار تر طب های سنتی و اسلامی و مندر آوردی و... هستن که اصلا معلوم نیست چی به چیه 

چقدر خوب حیف به من ندادن حالاجای تعجب اینجاست که امروز روز9پریودم وهمچنان پریودم. پوووف یعنی بالانمی ...

منم سیکل قبل قشنگ تا روز ۹ پریود بودم

نمیدونم،انشالله بالا میره عزیزم

حالا به دکترت بگو ایندفعه که رفتی

اره عزیزم من تعریفشو شنیدم اومدم خیلیم از اخلاقش راضی ام خیلی بهم امیدواری میده خدا کنه کارشم واقعا ...

انشاالله نتیجه بگیری ازش عزیزم🙏🏻🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
برای همه ی انتقالا استرادیول میدن؟ یعنی از الان بگردم دنبال خارجیش؟ شما کدوم داروخونه خریدی؟

اینترنتی سفارش دادم

اره همه انتقالا استرادیول دارن

ولی همیشه خارجی نمیدن

کسی که آندومترش خوب باشه لزومی نداره خارجی استفاده کنه

میخوای پانکچر بشی امید خدا ؟ دکترت کیه؟

بله عزیزم .دکتر طرازی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....