2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
ایشالا مثبتی عزیزم😍

انشاالله مهربووون😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم من به صورت خام مصرف میکنم.شرمنده که دیر جوابتون رو میدم😍🥰

نه عزيزم دشمنت😍 هم خام ميخورم هم پخته

خدا خيرت بده از روزي كه گفتي، مشكلم حل شده 😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم جواب دادی. شاید. سونوش درد نداشت ولی عمق رحم به حدی اذیت شدم رو تخت که فشارم افتاد بعدشم قش ...

عمق رحم‌برا چی اندازه گیری میشه؟ برا انتقال جنین این‌کار رو میکنن فکر کنم. وقتی نخوان با سونو انتقال بدن با توجه به عمق رحم انتقال میدن. منم داشتم اما دردش مثل پریودی بود اونقد شدید نبود

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

مباركه عزييييزم، چه شيك اطلاع دادي😁😍

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْ ...

گلم مبارکه خدا رو صدهزار مرتبه شکر انشالله بسلامتی باقی مراحل رو هم طی کنی. محتاج دعاییم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔  من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم... ۷ هفته باید باشه ساک پ ...

گلم درکت میکنم میدونم حرفی نیست که بزنم تا تسکینت بده ولی برای هدفت بازم بجنگو تسلیم نشو ایشالله بحق فاطمه زهرا خدا دلتو شاد کنه.

آره گلم، من واسه زیاد شدن شیرم میخوردم که پسرم بهش حساسیت داد کلا تداخل داره عزیزم

خیلی ممنون عزیز دلم ......انقدر این دوسین مدشده این روزا ولی عکسی به عوارضش اشاره نمیکنه متاسفانه .....ممنون که گفتی گلی جون 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
گلم مبارکه خدا رو صدهزار مرتبه شکر انشالله بسلامتی باقی مراحل رو هم طی کنی. محتاج دعاییم 

فدای تو سمر جان 

چشم قابل باشم چرا نه 

کی بهتر از شماها که لایق دعا کردنشون باشم ❤️❤️❤️❤️

هیچ مشکلی نداره عزیزم. تو پریودی خوندن نه گناه داره نه کراهت

مرسی جواب دادی خانومی .بله دوستان گفتن .من یکم وسواس فکری دارم برا همین اذیت میشم هربار دوش میگیرم غسل میکنم میخونم .روم نمیشه بپرسم باغسل جنابت هم میشه خوند؟ 

🌹يه سوال من چندسال پيش يه بار پانكچر كرده بودم الان يادم نيست چيا ميخوردم،ولي يادمه بعداز عمل ميگفت ...

عزززم من دکتر اقصی میرفتم ولی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم بری دکتر فوق العاده بی تظم هست و به روز نیست .....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات عزیزم منتظر خبر مامان شدن شما هم هستیما😍😍😍

مرسي عزيز دلم😍😍 انشاالله🤲🏻🌸

مرسی جواب دادی خانومی .بله دوستان گفتن .من یکم وسواس فکری دارم برا همین اذیت میشم هربار دوش میگیرم غ ...

سلام آرزو جان حدیث کسا رو در هر حالتی میشه خوند گلم بخون و بین چهل روزت فاصله ننداز فقط .

انشالله حاجت روا بشی التماس دعا.