2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
دو هفته خوردم و خوابيدم، عادت ندارم پاشم كار كنم😂  مرسي از همتون عشقاااا كه كنارم بوديد واقعا ...

ای جان عزیزم 

عاشق روحیه تم 

ایشاالله که این سرب با همین روی خوشت خبر مثبت شدنت رو میدی❤️

دی اف ای چیه ؟تو ازمایش اسپرم زده برم نگاه کنم یا ازمای تخصصی باید بده

ضریب شکست دی ان ای 

آزمایش اسپرم خالی نه اسم آزمایشش نمیدونم چیه ولی میدونم باید قبل ای وی اف  بدین dfi

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که به این نتیجه رسیدم اگه خدا بخواد میده اگه نه هم هیچ میگن طرف استرس نباید داشته باشه والا خونسردم که باشی اگه نخواد نمیشه یکی هر روز توی جنگ و دعوا کتک کتک حامله میشه یکی مثل ما توی محبت ولی باز هیچ. میگن چیزای تقویتی بخورید شوهر دوستم اینقد لاغره و ضعیف به زور نیاز روزانشون رو جور میکنن چه برسه دیگه مغزیجات بعد هم سنه منه ۳ تا بچه داره والا همش حرفه ما که توی ناز و نعمت بودیم این شدیم قربون حکمت خدا برم میخوام امشب اگه قسمت بود نماز لیله الرغایب رو بخونم انشالله که لایق باشم برای همه دوستای این تاپیک دعا میکنم انشالله هیچ کس مشکل واسش پیش نیاد بازم خدا رو هزار مرتبه شکر که تنمون سلامته‌. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بله عزیزم پسا شده یعنی با سرنگ کسیدن. من شوهرم لوله انتقال اسپرم نداره واسه همین اسپرمش صفره چون از ...

بله شوهرمنم همین جوری گرفتن وجنین هامون ضعیف بودن بلاست نشدن وجنین شناس گفت بخاطر اینه که اسپرم ضعیفه اینجورشده.ولی اورولوژ گفت کیفیت اسپرمی های اینجوری اکثرا خوبه باید تکرار کنید.دکتر شما چی گفت؟جنین هاتون چطور بودن؟ببخشید نمیدونم قبلا ازشما پرسیدم یانه

یا رب العالمین
من که به این نتیجه رسیدم اگه خدا بخواد میده اگه نه هم هیچ میگن طرف استرس نباید داشته باشه والا خونسر ...

ای جان عزیزم 

کی بهتر از تو که مامان بشی ....

الهی که به زودی خبر مثبت بدی بهمون

التماس دعا❤️❤️❤️

ای جان عزیزم  کی بهتر از تو که مامان بشی .... الهی که به زودی خبر مثبت بدی بهمون التماس دعا❤ ...

ممنونم از دعای قشنگت فدات شم. انشالله دعا میکنم ۹ ماه خیلی خوب و راحت رو پشت سر بذاری 🙏🏻💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای جان عزیزم  عاشق روحیه تم  ایشاالله که این سرب با همین روی خوشت خبر مثبت شدنت رو میدی❤ ...

مرسي عزيز دلم، انشاالله😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چی بگم والا....توکل بر خدا ...مامانت چه خوابی دیده بود؟

يوزارسيف جان تو تعبير كن

خواب ديده بود سينه سوم درآورده بود و پر از شير بود

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️