2777
2789
عنوان

جاریِ😭به بچه هام گفت حروم زاده☹

422 بازدید | 33 پست

جاری من طبقه پایین ماست..هر روز خودش یا ترانه میذاره یا نوحه..صداش رو بلند میکنه..من دوتا بچه مدرسه ای دارم..صبح با دخترم کار میکنم چون ظهری هست..بعد از ظهرم با پسرم..پسرم خیلی شیطونه.به وسایل خونه زیاد کار داره..خوب واقعا دارم روش کار میکنم و مرتب چک میکنم براش توضیح میدم نباید اسراف کنی.نباید به وسایل دیگران دست بزنی.تاپیک قبلیم توضیح دادم چجوریه..حالا پسر من دو روزه مدرسه نرفته.و کلا خونه بوده.حالا عصر که دخترم از مدرسه اومد.به پسرم گفتم برو سیب زمینی از راه پله بیار.چون طبقه آخریم میذارم اونجا.جا ندارم.تا رفت بیاره خواهرش رو که دید چندتا سیب زمینی انداخته بود طرفش..یهو جاریم اومد به بچه هام گفت حروم زاده ها(به ترکی)کلی فحش داد..که دمپایی پسر منو برداشتین پرت کردین..گم شده😒😳پسر منم گفت من دست نزدم..در صورتیکه مطمئنم پسراش ساعت سه بود تقریبا رفتن خونه خواهرشوهرم اونم طبقه پایین تره..کلی جاریم فحش داد..منم اومدم گفتم چرا فحش میدی..راحت هی میگفت حروم زاده ها.و کلی فحش دیگه..منم عصبانی شدم منم جواب دادم.بعد میگه اینهمه سر و صدا دارین ما هیچی نمیگیم و فلان....بخدا بچه هاش مدام جیغ میکشن و میکوبن..من به بچه هام مدام میگم ندویین..صدا هم زیاد نمیکنیم..فقط موقع درس بچه هام داد میزنم واقعا نمیتونم نزنم چون پسرم کلاس دومه اذیت زیاد داره..بچه های اون مدرسه نمیرن..حالا باز رفته تو خونش فحشای بد بد بهم میگه..اون یکی برادرشوهرمم داشت میشنید..زنگ زدم به شوهرش همه چی رو گفتم..اونم فقط طرفداری کرد..که شما هر روز دمپایی و کفش مارو پرت میکنید تو کوچه..بخدا کفشاشون رو جلو در میذارن قشنگ جلو رفت و آمد ما..هفته پیشم داشتیم با پسرم میرفتیم بیرون،دیدم لنگه کفش پسرش دم در بیرون افتاده.دلم سوخت گفتم بذارم تو خونه گم نشه.عجله داشتیم دیگه نبردم بالا گفتم میان برمیدارن خودشون..بعد برادرشوهرم بهم میگه کفش رو گذاشته بودین پایین😐بیا و خوبی کن..☹😏حالا من گفتم اصلا بچه من انداخته خوب شیطنت زیاد داره.. چرا باید بگه حروم زاده.اصلا معنیش رو میدونه چیه😭☹من حتی به دشمنم هم اینو نمیگم..پسرم واقعا کنترل کردنش سخته برام..خیلی دارم کار میکنم روش..الان کلا بخاطر تاپیک قبلیم محروم شده از خیلی چیزا..مثلا امروز چای دم کردیم توی قوری فلفل ریخته بود..😔معلمش میگه فقط کنجکاوه دست خودش نیست..الان چون منم جواب جاریم رو دادم حس بدی دارم..با اینکه اون شروع کرده و بیشتر و بیشتر فحش داد و حرفای تحقیر آمیز زد من حس بدی دارم..مثلا خودش یه روز ترانه میذاره یه روز نوحه...بعد بمن که نه ترانه میذارم نه نوحه میگه مذهبی نما.آخوند😐خودشون مدام هیئت میرنا..تازه برادرشوهرم میگه پسرای من اصلا بیرون نمیرن همش خونه هستن..در صورتیکه خبر نداره مدام خونه خواهرشوهرم هستن..و خودم دیدم که بچه هاش رو میبره بیرون..

خدایا شکرت🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم خیلی ریلکس میرفتم پایین یک سیلی جانانه میخوابوندم تو دهن گشادش بعدشم برمیگشتم تو خونه 

جلوی اون بچ هم میگفتم دیگه نزدیک جانوران وحشی که از جنگل اومدن تو شهر نشید 

بهتره در مورد بچه هم برید پیش مشاور کودک

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چی بگم والاع یه جا بودن این مشکلاتم داره 

مشخصه خودتم میدونی پسرت یکم شلوغه و واقعا سر و صدا و داد و بیداد برا درس خودتم قبول داری دیگه ...

کاری نمیشه کرد اونام اذیتن از دست شیطنت پسرت ولی خب نباید تا این حد پرده احترام رو از بین ببرن زشته واقعا همچین حرفایی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من بودم خیلی ریلکس میرفتم پایین یک سیلی جانانه میخوابوندم تو دهن گشادش بعدشم برمیگشتم تو خونه جلوی ا ...

عزیزم هیچ وقت این مدلی قضاوت نکن مطمئن باش جاریش هم حرفهایی برای گفتن داره. هیچکس نمیاد بد بچه فضول خودشو بگه. 

چی بگم والاع یه جا بودن این مشکلاتم داره مشخصه خودتم میدونی پسرت یکم شلوغه و واقعا سر و صدا و داد و ...

آخه اوناهم داد میزنن با اینکه بچه مدرسه ای ندارن..هم خودش هم شوهرش..بچه هاش مدام جیغ های وحشتناک میکشن..صدای ضبط بلند میکنن.بعد میگه خودم گفتم ترانه بذاره😐بچه من بیشتر با وسایل خونه کار داره.اونقدرا داد نمیزنم که..فقط یکم صدام بلنده میگم بنویس.بنویس..نه اینکه هوار بکشم

خدایا شکرت🌹🌹🌹