2777
2789
مسکو برا چی😂😂🤣🤣

قصد مهاجرت دارم، اصفهانو تهرانم گفتم شاید بخوام پلن دوممو راه بندازم. 😂

بنده فکر همه جارو کزدم، سعید نمیتونه قصر در بره، بالاخره ی جا باید بیاد با من اشنا بشه. 😌🤣

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
همکار جدید مون بود اومد . خجالت میکشید بیاد تو اتاق چون اتاق منو اون و یه اقای دیگه مشترک بود .بچه م ...

ببخشید فضولی میکنم چند وقت بعد اینکه دیدین همو برا اولین بار بهت پیشنهاد داد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید فضولی میکنم چند وقت بعد اینکه دیدین همو برا اولین بار بهت پیشنهاد داد؟

میگم که ۷ ماه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

حرصم در اومددددد بچه  تو دوستی؟؟؟ بعد بچه م انقدر بزرگه ک تو حیاط قدم میزنه😥😥😥

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
تعریف کن چی شد 😍

ما با هم یجا کار میکردیم برای ۷،۸ سال ولی همو ندیده بودیم، من یبار دم اسانسور دیدمش داشتم از پله میرفتم، فکر نمیکردم همکار باشه، همون لحظه خیلی ازش خوشم اومد، چند روز گذشت دوستم گفت یه همکار جدید اومده برامون فکر کنم ازت خوشش میاد نشونم که داد فهمیدم همونه، بعد چند ماه طول کشید تا آقا پا پیش گذاشتن، اونم اولش به بهانه بحث کاری یه کافی شاپ نزدیک افیس رفتیم، بعد اون میگه اخرش که داشتیم از هم خدا حافظی میکردیم اون گفته که چه فلان اتفاق کاری بیوفته چه نیوفته (همون موضوعی که به بهانه اش رفتیم حرف بزنیم) من بازم خوشحال میشم شما رو ببینم. من که یادم نمیاد حرفشو

خلاصه دو سه هفته گذشت به دوستم گفته بود از فلانی خبری نیست زنگ نزد دوستمم گفته بود اگه منتظری اون بهت. نگ بزنه بشین تا زنگ بزنه… اینجوری شد که همون شبش تکست داد و شام دعوتم کرد…

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.