2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چشمت بی بلا گلم.. الان موقع اذانه دعا میکنم هم شما و هم بقیه ی دوستامون خیلی زود دلتون شاد بشه و صدا ...

ااااااااااای جان دلم. ممنونم ازت مهربووووون. الهی خدا نی نی شمارم حفظ کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفرستم برات عزیزم حتما همینطوره و جواب صبرت رو بزودی میگیری ❤️

فدات بشم ایشالله...انشاله که به حق همین ماه عزیز تو هم پاداش صبرت رو بگیری عزیز دلم ...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
تعداد جنین هات خوبه عزیزم .ان شاالله با اولین انتقالت باردار بشی عزیزم .روز انتقالم ما سه نفر بودیم ...

واي خداروهزار مرتبه شكر عزيزم😭انشالله بسلامتي زايمان كني دوست مهربونم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ادویه اشکالی نداره گلم  ان شاالله جشن حاملگی ت رو بگیریم 😍😍😍😍

قربونت برم عزیزم. ممنونم. ان شاالله برا همه منتظرا.

خییلیممنون خیالم راحت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی که گفتی عزیزم. تهران نیستی؟ مکمل خوردن میتونه تاثیر خوبی داشته باشه. من شوهر خودم با مصرف ویتام ...

نه من اصفهانم شوهرما دوهفته هست ژل رویال هم بزور دادم بخوره میگه فقط هرچی دکتر دادمیخورم بسه  

یا رب العالمین
عزیزم سیاهدانه را تا کی نباید بخوریم و میشه بگید چه ضرری داره

گلم والا به من باشه میگم سیاهدانه رو در حد گهگاهی استفاده کنیم نه برای مقاصد درمانی

پرولاکتین رو بالا میبره و گند میزنه به درمان 

تداخل دارویی ایجاد میکنه و... 

چی بگم بخدا تجربه ای که ندارم .همش هم تو فیلم ها دیدیم طرف تهوع داره حامله است یا شکمش برآمده است .پ ...

جاري من دريغ از يدونه علامت يعني ٩ ماه رو مثل اب خوردن گذروند بعدشم يه سزارين فوق العاده راحت يعني هيچكس باورش نميشه يه نفر اينقدر راحت گذرونده باشه اين مراحلو😂😂😂همشم ميدوني از چيه؟ از ندونستن زياد، اصلا دنبال هيچي نبود كه بدونه بايد علائم داشته باشه يا نه بيخيال دنيا برا همونم همه چي براش راحت گذشت ماها فقط دنبال عيب گذاشتن رو خودمونيم براي همينم بهمون سخت ميگذره هميشه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

تبریییییییییییییییییک. ان شاالله تا اخر به سلامتی و بی دغدغه بگذره و سر وقتش سالم و با خوشی بغلش کنی