2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
لی لا جان بارداری بدون علامت هم میشه؟؟؟من الان دیگه هفته ۸ هستم .هیچ حسی ندارم .فقط یه وقت هایی ضعف ...

نگران نباش عزیزم دوست منم با من باردار شد ولی هیچ علایمی نداره. لذت ببر از این دوران

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دکترمن برا تقویت تخمک فرتیل اید ورویال ژل روزی یکی متفورمین دوتا گفت بخورم.کپسول ژل رویال بگیر که جن ...

گیسوجون الان تو چه مرحله ای هستی؟ اگر حوصله داشتی از شرایط اولیت و سیکل ها و کارات بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم همسر منم كلا ١ درصد شكل طبيعي داشت اسپرمش از ١٤ سيكل قبليم تا پانكچرم كه ماه بعدش ١٤ سيكلم بود ...

شما کدوم مرکزی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی تو از بندگان برگزیده خدایی. برو حالش رو ببر. امیدوارم همینجوری تا آخرش با آرومی و بدون ویار سخت ...

عزیزم راست میگی؟؟؟یعنی استرس نداشته باشم؟؟؟ممنونم از دعای قشنگت خانمی 💕💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انشالله که چیزی نیست دلم روشنه که مثبته گلم

مرسي مهربوووون، خيلي دلهره گرفتم، توكل بخدا🌸🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شاید لانه گزینی دیر اتفاق افتاده عزیز. موعد پری کیه؟

موعد پري چهارشنبه پيش بود

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
یکی جواب منو بده ذخیره م ۰/۰۳۴ دکترم گفته بعد تعطیلات عید بیا برا آی وی اف چه کارکنم تخمکهام با کیفی ...

همه داروهایی که میخوری خوبن ،اگر  تونستی dhea هم پیدا کن و بخور 

در مورد متفورمین چیزی نمیدونم ،خود دکتر برات نوشته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

الان زنگ زدم مطب، گفت آنوكسا رو قطع كن، علاوه بر شياف آمپول پروژسترون هم بزن🤦🏻‍♀️

سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

عزیزم مامان شدنت مبارک باشه زهرا جون 😍

خدا رو شکر که یه مامان دیگه به تاپیک اضافه شد 

هر مامان جدید یه چراغ روشنه برای دل ما منتظرا ❤️ 

نگران نباش عزیزم دوست منم با من باردار شد ولی هیچ علایمی نداره. لذت ببر از این دوران

چی بگم بخدا تجربه ای که ندارم .همش هم تو فیلم ها دیدیم طرف تهوع داره حامله است یا شکمش برآمده است .پیش خودم همش میگم الان داره چه اتفاقایی میفته اون تو که من خبر ندارم ازشون.ان شاالله که همه نی نی ها صحیح و سالم باشن .بخدا از بس بی علامت به همسرم گفتم برام بی بی چک بخره. اونم میگه نمیخرم تا یاد بگیری دنبال علامت نری ،تنبیه ام دیگه .بچه ندیده ام 🙈🙈🙈

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️