2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الیت جان یه چیزی میخوام بگم تجربه خودمه من دی ۹۸ پانکچر کردم برای اولین بار ۱۳تا جنین گفتم تعیین جنس ...

انشالله شنبه خوش خبر باشی عزیزم، امید ب خدا.

یعنی دفعه ی اول از 13جنین،۲تاش بلاست شد؟ اینبار چند روزه انتقال دادی؟ شما و همسرتون مشکل ناباروری ندارین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی ک تنشاالله اینبار مثبت بشی ولی شما ک فرزند اولته چرا تعیین جنسیت میکنی؟؟بنظر من اولیو بذار هر چ ...

خدا برات حفظشکنه 

اشتباه بود دیگه نباید میکردم دو تا انتقال اولمو🥰🥰🥰🥰

انشالله شنبه خوش خبر باشی عزیزم، امید ب خدا. یعنی دفعه ی اول از 13جنین،۲تاش بلاست شد؟ اینبار چند رو ...

فدای تو ممنونم 

بله ۱۱تا تو پی جی دی از بین رفت دوتا سللم موندن بلاست که منفی شدم 

اینبار دوتا سه روزه 

خودم پلی کیستیکم

همسرمم  فهمیدیم دی اف ای بالا دارن که قبل از تخمک کشی دوماه دارو مصرف کردن

منم همین طور. چرا انتقال دادم. امروز روز پنجممه. انتقالم با خانم دکتر حیدری افتاد

عزیزم ان شاءالله پس مامانی😍😍 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان سه هفته بعد از آزمایش بتای مثبت درivfرفتم سونوگرافی ساک حاملگی و زرده تشکیل شده ولی قلب هنوز ...

اصلا نگران نباش گلی زود رفتی . دخمل منم اینجوری بود ، پسر خواهرمم دقیقا اینجوری بود دو هفته دیگه برو 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اصلا نگران نباش گلی زود رفتی . دخمل منم اینجوری بود ، پسر خواهرمم دقیقا اینجوری بود دو هفته دیگه برو ...

امیدوارم.این دو هفته انتظار هم اضافه شد. 🌹

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
مرسیییی....خیلی سخته.زینب جون برام دعا کن

عزیزم انشاالله ک به حق این ماه عزیز شما وهمه منتظرا بزودی مادر میشین وهمینطور ک خدا دل ما روشاد کرد بحق حضرت زهرا دل همه منتظرا شاد بشه

فقط توکلتون بخدا باشه و بس

همین کفایت میکنه