2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
از آزمایشگاه زنگ زدن برای نتیجه آمنیوسنتز. گفت گوشی رو میدیم به دکتر. تا دکتر حرفشو بزنه قلبم هزار ت ...

نگران نباش عزیزم . انشالا خیره . یعنی چی نمونه کدر هست ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز آزمایشم مثبت شد😍😭 ان شاء الله قسمت و روزی همه چشم انتظارا مخصوصا ivf ای ها ...

وااای چ خوب خیلی خیلی مبارکه تبریک میگم منم امروز روز هشتم پریودی هست قرار میکرو کنم برا منم دعا کنین فعلا آمپول مصرف میکنم

دوستان يه سوال من امروز سيزدهم انتقالم هست، ترشح صورتي رنگ داشتم، خيلي نگران شدم. كسي اطلاعاتي داره؟ ...

انشالله که چیزی نیست دلم روشنه که مثبته گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم منم دقيقا چند روز پيش اينجوري بودم و داروهامم همينا هستش به اضافه پردنيزولون و چندتاي ديگه به ...

مررسی عزیزم که پاسخ دادی 🌹🌹

به خدا خیلی حالم بد بود ، اومدم خونه مامانم یکم بهتر شدم ، راست میگی باید خودمو سرگرم کنم به خونه تکونی ، هرچتد سرکار میرم خیلی نمیتونم کاری کنم ، انقدر خسته میشم که فقط دراز کشیدم 

میدونی چه ؟ مشکلم این که شوهرم درک نمیکنه 

میگه چرا اینجوری شدی چرا مثل قبل نیستی ، چرا همش حال نداری 

عوض دلداریش باهام لج میکنه و میگه چرا اینجوری شدی و منو دوست نداری 

هرچی براش توضیح میدم عوارض داروهاست نمیفهمه .... حتی براش عوارض داروهارو خوندم 

من یک ماه هم ال دی خوردم اونم خیلی داغونم کرد 

دعا کن خدا اندفعه مثبت بشه 

دیگه توان ندارم ، دارم نابود میشم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم خودت به خودت كمك كن مطمئن باش بهتر ميشي. اي بابا ديگه اين مواقع اقايون بايد خيلي دركشون بالا ب ...

فعلا که گیر داده تو منو دیگه دوست نداری 

مثل بچه ها رفتار میکنه ، منم ریخته به هم 

خدا کمکمون کنه 

این انتقال جنین مثبت بشه حال و هوای خونه عوض میشه برام دعا کن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
دوستان يه سوال من امروز سيزدهم انتقالم هست، ترشح صورتي رنگ داشتم، خيلي نگران شدم. كسي اطلاعاتي داره؟ ...

شاید لانه گزینی دیر اتفاق افتاده عزیز.

موعد پری کیه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....