2777
2789
عنوان

شماهم اگه شوهرتون زن دوم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر این آدم خودتو اذیت نکن هیچوقت برنمیگرده سمت شما دومی دلشو بزنه میره سراغ سومی و .... اگه شرایط جداشدنو نداری واسه روحیه خودت به خودت برس ورزش کن حتی شده پیاده روی خلاصه از زندگیت لذت ببر جفتشونو بچزون

حالا خیلی هم مهریه میدن این مرد ها😖تو این مورد قانون بیشتر با اقایون... نهایت مهریه قسط بندی بشه... ...

همون ک به اون‌زنه نرسه خودش کافیه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

دیگع انقد باید خاک تو سرم باشع و بی غرور باشم ک بخام واسه شوهری ک زن دوم داره ب خودم برسم و نگاش کنم

اخه به من میگن خوب به خودت برس تابیادپیش توراستش من اگه اصلاخوشم نمیاد ازش فقط به خاطر بچه هام زندگی میکنم

حالا خیلی هم مهریه میدن این مرد ها😖تو این مورد قانون بیشتر با اقایون... نهایت مهریه قسط بندی بشه... ...

نه فداتشم

زن دوم بدون اجازه زن اول اگه باشه 

قانون پشت زن میشه 

اونیم ک نداره مهریه بده قطعا نمیتونه زن دوم وزندگی دومو بچرخونه

مهریه مال خودش

پسرم میگیرم جدا میشم

برای همیشه میرن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اخه به من میگن خوب به خودت برس تابیادپیش توراستش من اگه اصلاخوشم نمیاد ازش فقط به خاطر بچه هام زندگی ...

ن راش بده ن محلش بزا واقعا چطور میتونی ب اسباب بازی یکی دیگه دس بزنی

من صبر نمیکردم شوهرم زن دوم بگیره 

طلاق میگرفتم و زیر خفت یه کرکس لاشخور نمیرفتم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

حتی یک کلمه هم بهش نمیگفتم چرا کردی و چیشد ک کردی

صد در صد بحث بعدیمون توی دادگاه در مورد طلاق خواهد بود

اخه بمونی چیکار ؟

چرا یکی باید اینقدر خودشو حقیر کنه و با چنین چیزی سروکله بزنه؟؟

اخه به من میگن خوب به خودت برس تابیادپیش توراستش من اگه اصلاخوشم نمیاد ازش فقط به خاطر بچه هام زندگی ...

خب عزیزم اگه شرایط جدا شدنو نداری بذار فقط خرجی رو بده 

قفلا رو هم عوض کن نذار بیاد تو خونه

برو با پولا و بچهات عشق و حال و تفریح