2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم دکتر بالاخره شکممو دکتر اندازه گرفت ولی با دست نه با متر🤣 اولین بار بود و یاد شادن جو ...

خخخ ببین دکتر منم با دستش جنین و اندازه زد گفت ریز نیست 

من ۳۴ هقته قطع کردم آسپرین و والا سکسه که یه موقع ها ۳بارم‌می کنم 😊😊😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان کمک من شیاف واژینال دارم ببخشید ولی چه قدر باید بره داخل چقدر باید بعد از گذاشتن باید بلند نش ...

رکتال بزار هم چیزی نمیاد بیرون هم راحتتری 

عزیزم ان شالله به موقع زایمان کنی ولی الانم فک کنم خطرو رد کردی .نه قرص اهن نمیخورم پودر ترومام میخو ...

عزیزم صبحا شیر گرم‌یا ولرمم خیلی خوبه شکم و نرم‌می کنه امتحانش کن 

من امروز رفتم دکتر بالاخره شکممو دکتر اندازه گرفت ولی با دست نه با متر🤣 اولین بار بود و یاد شادن جو ...

خنده ات نگرفت متر رو دیدی؟😅😅

من داروم فقط آنوکساست، پرولوتون و آسپرین ندارم، سکسکه هم فکر نکنم دفعات مشخصی داشته باشه. یه جا خوندم جنین تمرین بلع میکنه، و اگه مایع تو ریه اش بره سکسکه میکنه واسه همین ممکنه بارها پیش بیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
برا خودمم جالب بود بدون اینکه پرونده و شرح حالم چک بشه  هر بار که میرم سریع نامه میخوان بدن و ...

عزیزم سلام خیلی ناراحت شدم که به شمام اینجوری گفتن ولی همون چون تازه کورتاژ شدید اینجوریه و شرح حالتون رو نمیدونستن چطور اخه من که هربار رفتم همه شرح حالو خودشون از کامپیوتر که وارد کردن یبار بلند میخونن برام و چیزای جدید رو در ادامش وارد میکنن یعنی برای شما رو وارد کامپیوتر نکرده بودن؟ 

راستش من خودم همون موقع که گفتید میتونید بعد دوماه از کورتاژ باز اقدام کنید تعجب کردم چون معمولا دکترا میگن کمه کم چهار تا شش ماه باید به رحم اجازه داد اصلا نگران نباش مطمئن باش درست میشه عجله نکن فندقاتو مطمئن باش تو رحم خودت میزاری.

در اندک من تویی فراوان یارب..
چند هفته ای الان عزیزم

۶ هفته عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام  ببخشید شما علائم داشتی؟ لکه بینی چه طور؟ من روز ۱۱ ام انتقالم(جنین ۳ روزه انتقال دادم) ...

من روز ۷ لک خیلی کمرنگ داشتم  ، ولی بعضیا بدون لک مثبت میشن

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من روز ۷ لک خیلی کمرنگ داشتم  ، ولی بعضیا بدون لک مثبت میشن

اخییی عزیزم

به سلامتی بغل بگیری کوچولوتو

من که پس فردا باید برم ازمایش ولی لک ندیدم تاحالا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

اخییی عزیزم به سلامتی بغل بگیری کوچولوتو من که پس فردا باید برم ازمایش ولی لک ندیدم تاحالا

مرسی گلم انشالله

مثبتی عزیزم نگران نباش

مرسی گلم انشالله مثبتی عزیزم نگران نباش

ممنون

شما غیر از لکه بینی علائم دیگه ای مث درد پریودی یا سر درد یا درد و سوزش سینه نداشتین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

خنده ات نگرفت متر رو دیدی؟😅😅 من داروم فقط آنوکساست، پرولوتون و آسپرین ندارم، سکسکه هم فکر نکنم دف ...

متر نداشت با دست اندازه گرفت . چرا اتفاقا خنده ام گرفته بود . به نظرم خیلی مسخره بود مگه میشه با اندازه گفت چجوریه ؟ البته بعدش گفت باید سونو کنم و سونو هم کرد