2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
قربون خدا برم انشالله. انشالله که خدا هم بهمون نگاهی کنه. من که دلم خیلی میگیره نزدیکه پریودمه دپرسم ...

واقعا ادم حكمت خدارو نميفهمه تا كسي هم جاي ماها نباشه حال مارو نميفهمه بازم توكل بر خدا عزيزم ما هركاري از دستمون بر مياد و داريم انجام ميديم تو اين دنيا مگه چيزي بالاتر از جون انسان هم هست؟ ما از جونمون داريم مايع ميذاريم ديگه بايد منتظر لطف و كرم خدا باشيم😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد که داره ولی ارزش داره .من بعد از اینکه از تخت اومدم پایین دیگه درد نداشتم. حالا اشکال نداره عزیز ...

انشالله عزيزم من تا يك ساعت درد پريود داشتم الان بهترم. انشالله نتيجه بده😔

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها من قبل انتقال عفونت داشتم دکتر بهم آنتی بیوتیکهای خیلی قوی داد که فقط ۵روز تونستم استفاده کنم و بعد اون دیگه نخوردم. بعدش که بهش گفتم گفت اشکال نداره.

از امروز ترشح زرد دارم یعنی اینم عفونته؟ دفعه قبل خودم متوجه عفونت نشده بودم با معاینه فهمید. الان بازم برم معاینه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
درد که داره ولی ارزش داره .من بعد از اینکه از تخت اومدم پایین دیگه درد نداشتم. حالا اشکال نداره عزیز ...

راستي به دكتر گفتم جنينام دو روزه سه روزه هستن گفت پنج روزه برات انتقال ميدم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم خوشبختم😍 انتقال ندادی؟

منم همین طور. چرا انتقال دادم. امروز روز پنجممه. انتقالم با خانم دکتر حیدری افتاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راستي به دكتر گفتم جنينام دو روزه سه روزه هستن گفت پنج روزه برات انتقال ميدم

ان شاالله که خیره .من تجربه خوبی از بلاست نداشتم ۶ تا جنینم رو گذاشتن بلاست بشه سه تاش رشد کرد،تو ابن سینا.اینجا بهشون گفتم سه روزه انتقال بدن که دکتر گفت نظرم رو بلاسته ولی با جنین شناس مشورت میکنیم که جنین شناس خدا رو شکر نظرش سه روزه بود

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم میشه بگی چطور تشخیص دادن لوله هیدرو داری؟ برا این مشکل داروی خاصی میدن یا عملی چیزی لازمه؟

با لاپاراسکوپی  و در صورت شدت زیاد حتی با سونو هم مشخص میشه. برای من هر دوتا لوله ام رو با لاپاراسکوپی برداشتن.

سلام عزیزم ببخشید میشه سوال من و لطفا جواب بدی من هفته پیش شب دوشنبه چند قطره خون دیدم روز بعدش سون ...

عزیزم خب وقتی لک بینی داری چرا پروزسترون رو برخلاف حرف دکترت اصاف نکردی؟ اگه اصفهان نمیتونی بری تو شهر خودتون تحت نظر یه دکتر باش حتما. ترجیحا متخصص بارداریهای پر خطر باشه ک یا از ای وی اف سر در بیاره. استرادیول هم تحت نظر دکتر باید کم بشه

منم رویان‌تهران بودم ولی چون دیگه نمیتونستم برم با اینکه تلفنی هم خوب راهنماییم میکردن اما گفتن حتما زیر نظر متخصص بارداری های پرخطر باشم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم خب وقتی لک بینی داری چرا پروزسترون رو برخلاف حرف دکترت اصاف نکردی؟ اگه اصفهان نمیتونی بری تو ش ...

اخه اینجا نداره متخصص خوب،دو تا دکتر زنان داره فقط

اونم ماما مرکز گف اگ خونریزی دوباره بود ک ندیدم فقط لکه هست 

خوب خدارو شکر عزیزم.....دکتر گفته تا کی باید ایران بمونی؟تا سه ماهه اول؟......راستی عزیزم تو وقتی رف ...

والا منکه هنوز بارداریم معلوم نیست 😔😔😔

اگر جنین پیدا نشه باید کورتاژ کنم بعد برگردم 😔😔😔

دکتر که میگه صبر کن ببینیم این ساک چیزی توش هست اصلا...

من از قبلش با خانم رستمی تماس گرفتم گفتم فلان روز میام مطب

هماهنگ کردم باهاش بعد رفتم مطب

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه‌گفتم تعیین جنسیتم ناموفق بوده 😂درست میگی عزیزم باید تاکید کنم ول ...

نازنین جون به امید خدا نی نیت به سلامتی و به موقع میاد بغلت

عزیزم همونطور که خودت هم بارها گفتی ، مورد شما درسی شد برای خیلی از دوستان که اگر خودمونو به زمین و آسمون بزنیم هم خدا نخواد نمیشه

یه نشونه بود واقعا. جلوی خواست خدا نمیشه ایستاد

خدا میخواست شما پسر داشته باشی❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️