2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشالله مرسی عزیزم ،اینسری استراحتم بیشتر بود 

ميشه پرهيز غذاييت رو هم بگي؟ من سري پيش بيشتر مرغ و جوجه ميخوردم ولي اينسري بيشتر گوشتي و كبابي دارم ميخورم

نميدونم درسته يا نه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من بعد انتقال همون داروهاییی رو دارم که از سه روز قبلش بهم دادن روزی دوتا شیاف پروژسترون و یک امپول ...

آمپول چند تا بود تا چند روز و اینکه یخچالی بود یا نه؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميشه پرهيز غذاييت رو هم بگي؟ من سري پيش بيشتر مرغ و جوجه ميخوردم ولي اينسري بيشتر گوشتي و كبابي دارم ...

غذای بدون ادویه میخورم ، قرمه سبزی اینا نخوردم ، سوپ پای مرغ میخورم ، مرغ و گوشت میخورم جفتشوو منتها ادویه نمیزنم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

من از سه روز قبل انتقال شروع کردم و ان شاء الله تا مثبت شدن  ازمایشم باید ادامه بدم

روزی یه دونه امپول و یخچالی نیست اصلا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ببین من بیمارستان که میرم هرکس یه جوره

یکی بود دوسه تا امپول اضافه داشت

یکی که کلا داروهاش فرق میکرد

ولی معمولا همه شیاف رو دارن

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

من از سه روز قبل انتقال شروع کردم و ان شاء الله تا مثبت شدن  ازمایشم باید ادامه بدم روزی یه دو ...

مرسی گلم از اینکه جواب دادی❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مرسی گلم از اینکه جواب دادی❤️

عزیزم امضاتو خوندم

جفتمون چشم انتظاریم ان شاء الله خدا دامن هممونو سبز کنه

ببین من بیمارستان که میرم هرکس یه جوره یکی بود دوسه تا امپول اضافه داشت یکی که کلا داروهاش فرق میک ...

والا من فکر میکردم بعد انتقال دیگه دارو ها قطع میشن اصلا به این موضوع فکر نکرده یودم وگرنه کلا میزاشتم بعد عید اما الان دلم نمیاد کنسل کنم از یه طرفم تو دوران عید باید این دارو هارو استفاده کنم و اصلا دلم نمیخواد خانواده همسرم بدونن

والا من فکر میکردم بعد انتقال دیگه دارو ها قطع میشن اصلا به این موضوع فکر نکرده یودم وگرنه کلا میزاش ...

نه بابا تازه بعد مثبت شدن هم باید مصرف کنی تا چند هفته فک کنم

کلا تا تشکیل قلب دارو  و امپول زیاد داریم

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

مگه یادت نیست یکی از بچه ها قل سومش دیرتر رشد کرده بود و خیلی دیر ساکش رو دیدن. پس امکانش هست عزیزم خوشال باش انشالله خوشالیت همیشگیه🎉🎉🎉🎉🎉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه بابا تازه بعد مثبت شدن هم باید مصرف کنی تا چند هفته فک کنم کلا تا تشکیل قلب دارو  و امپول ز ...

عزیزم انشالله که با خبر مثبت شدن آزمایشت خوشحالمون میکنی😍

بچه ها  من روز ۱۳ سیکل انتقالم  پری روز سونو شدم‌ همه چی اوکی بود  ضخامتم ۸ بود ‌و ...

خانوما کسی اطلاعی نداره ؟ 

از امروز پروژسترون رو شروع کنم دیگه لکه بینیم بند میاد ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
امان ازاین مردا،والابخداحالاخوبه نه ازمایش خونه نه بیهوشی،ازمایش ب این راحتیوزورشون میادبرن انجام بد ...

به خدا برگشته میگه خب معلومه که بالا بوده!!! میگم خب تو که به خودت مطمئنی, میگفتی تو برو فعلا تخمکا رو فریز کن تا بعد از عمل من (ینی دوباره واریکوسل عمل کنه), جنین تشکیل بدن. به خدا انقدر داد زدم سرش