2777
2789
عنوان

سردرد مکرر بچه ها

61 بازدید | 11 پست

دلیلش چی میتونه باشه ؟ 

پنج و نیم ساله 🥲 هر دوسه روزی میگه سرم درد می‌کنه و بهانه و الکی هم نیستا ، واقعا بی‌حال میشه و با گریه میگه😭

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطرافیان بچه هاشون اینجورین زیاد سردرد میشدن رفتن دکتر مغز واعصاب اطفال تشخیص میگرن گرفتن

حالا شما هم اگ احساس میکنید بچه خیلی اذیت حتما متخصص مغز واعصاب اطفال ببرید

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آلودگی هوا نیس

نه فک نکنم 

خواب و خورد و خوراکش هم خوبه تو خونه هم جنگ اعصاب نداریم شاااااید گاهی عصبانی بشم ولی مامان غرغرویی نیسم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اطرافیان بچه هاشون اینجورین زیاد سردرد میشدن رفتن دکتر مغز واعصاب اطفال تشخیص میگرن گرفتنحالا شما هم ...

وای نگو😭 خودمم حدس میزدم آخه میگرن ارثی هست و....

وای نگو😭 خودمم حدس میزدم آخه میگرن ارثی هست و....

بله ارثی هست ولی استثنا هم داره ایشالا که سالم وهیچیش نیست...

من خودم میگرنی هستم میدونم چه عذابیه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

چند سالشه؟

مامان خوب حتما بچه رو ببرید دکار ممکنه علتای دیگه داشته باشه حتی ضعیفی چشم یا کم آبی بدن آب زیاد بده بخوره

چشماش ضعیفه

نه بینایی سنجی هم بردم تابستون

ولی دوباره میبرم