2777
2789

من مامانم بیمارستانه مریضه بابامم چون زندانی شبا باید بره کار کنه براشون تو بزارن بیرون بمونه بعد داداشم برداشته دوستشو اورده خونه. بهش میگم میگه اون به تو چکار داره وای دلم میخواد خودمو خفه کنم از دستم اخه اگه دوستش ادم بود یچیز دوستم عین خودش علاف و معتاد کاش مامانم برگرده نمیخوام اصلا بمونم با اینا خالم میخواد بیاد دنبالم حالا بخاطر اینکه روضه دارن همش خونشون شلوغه اصلا نمیتونم درس بخونم من شلوغش میکنم واقعا یا حق دارم.؟؟؟

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

شما بگید من مقصرم ؟؟

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

هیچکی نیست ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیز دلم

حق با شماست

حتی اگه مادرتون هم برگرده جای همچین رفیقی ب داخل خانواده نیست

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
نه عزیز دلمحق با شماستحتی اگه مادرتون هم برگرده جای همچین رفیقی ب داخل خانواده نیست

چقد من بدبختم گیر اینا افتادم اصلا حرفم گوش نمیده اخه تا کی آوره خونه اینو اون باشم 

حق باهاته

قبول نداره میگه تو شلوغش میکنی 

چقد من بدبختم گیر اینا افتادم اصلا حرفم گوش نمیده اخه تا کی آوره خونه اینو اون باشم

ببین میدونیم ک کامل حق با شماست ۱۰۰در صد

یکم خرش کن مثلا بگو تو تکیه گاهمونی و مسئول امنیت این خونه و از اینجور چیزا

شاید ب خودش اومد

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
ببین میدونیم ک کامل حق با شماست ۱۰۰در صدیکم خرش کن مثلا بگو تو تکیه گاهمونی و مسئول امنیت این خونه و ...

اصلا کلا به هیچ حرفی گوش نمیده اگه گوش میداد که دنبال اعتیاد نمیرفت اصلا حرف هیچکی حتی مامانمم بود حرفشو گوش نمیداد ادمو اذیت میکنن 😭