2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تاش امپوله انوکسا زیر جلدیه که خودم شکر خدا یاد گرفتم ولی پرپژسترون عضلانیه 

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی اگه نی نی نداری خدا دامنتو سبز کته اگه داری برات نگه داره❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ممنونم عزیزم ان شاءالله که شمام خیلی زود بیای و خبر بارداریتو بدی و خوشحالمون کنی. نه عزیزم فکر کنم ...

خیلی از دعای زیبات ممنونم انشالله. اوکی خوب پس روال کارشون بوده صدرصد اگه میذاشتن بلاستم میشدن نی نیات. گلم انشالله بسلامتی و دل خوشی بدنیا بیاریش عزیزدلتو و بشه چراغ خونت بزودی ایشالله🥰😘

در اندک من تویی فراوان یارب..
خارجی از کجا پیدا کردی؟ من پیدا نکردم اصلا

عزیزم من دوبسته داشتم لازم نشد بردم مطب دادم به منشی گفتم کسی نیازداشت بده بهشون ...داروخانه دکتر قمی بلواردادمان چندماه پیش داشت 

سمرجان داروهای پانکچرت چیا بودن؟ فقط سینال اف؟  

نه عزیزم سینال و اچ ام جی کارما 

بعدشم که اولگالترون و دوروز قبل عملم سینال فکت و واریوپپتیل 

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه عزیزم سینال و اچ ام جی کارما  بعدشم که اولگالترون و دوروز قبل عملم سینال فکت و واریوپپتیل&n ...

سمرجان دکتر علیرضایی مثل اینکه اعتقادی به ازمایشات ایمنی نداره .یادمه شما با دکتر رزاقی ویزیت شدین اره؟ شما سی دی مارکرها رو انجام دادین؟ 

حالا میخوام شنبه برم بیمارستان برم آزمایشگاهو رو سرشون خراب کنم. اقلا ببینم مشکل از کیفیت تخمک بوده ...

عزیزم توکل به خدا 

ولی کلا کیفیت تخمک ارتباط مستقیم داره با نوع دارو و نوع سیکل، اینا رو میگم اگر خدای نکرده یک درصد کیفیت تخمک خوب نبود استرس نگیری

خیلی از دعای زیبات ممنونم انشالله. اوکی خوب پس روال کارشون بوده صدرصد اگه میذاشتن بلاستم میشدن نی نی ...

فدای تو عزیزم ممنونم بابت دعات گلم😍😗😗

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن