2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیراز که بلالمون کردن از بس هزینه آزاد گرفتن. البته دارو و سونو درصدی از بیمه دادن ولی عمل نه. کاش ب ...

من خودم مرکز مام میرم عزیزم ابن سینا نیستم ولی باز از دکتر دقیق میپرسم شمام ذخیرت کمه؟ پریود من منظمه

@rمtم @nnilo

عزیزم دکتر ک میگن نیازی به استراحت مطلق نداری البتع اگه ک مشکلی یا خونریزی نداشته باشی

میتونی روال زندگی قبل را داشته باشی مثل بارداری معمولی ولی چون ما به سختی جواب گرفتیم بهتره کار سنگین نکنیم و بیش از یک کیلو چیزی بلند نکنیم 

کاراتو خودت بکن اگه بتونی هفته یکبار یکیو بیار جارو برقی و گردگیری بکنه بهتره

بتطر من اگه ملاحظه کنیم تا به خونریزی و لک نیفتیم بهتره ک بعد بخوایم استراحت مطلق بشیمو تکون و قهره

اخي چه باحال من هفته پيش سونو شدم سي و پنج هفتم بود سي و هفت دوباره نوبت داد بهم كه نامه براي زايم ...

من اخرین سونوم ۲۹ خفته بود 😐نی نی ت چند کیلو بود؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله عزیزم کلا کسایی که اندو یا سابقه اندو دارن فریز انتقال میدن چون بعد پانکچر و قبل انتقال یه  ...

خدا خیرت بده که گفتی البته یه عده میگن فریز شده خیلی بهتره انشالله که خیره. من کیستم ۴ سانته و دکترم گفت نیاز به عمل نیست آزمایشای تومور مارکرم هم شکر خدا خوب بود انشالله زود جواب بگیری 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قبلا این کار رو کردم ولی خوشم نیومده از کارش .دستمال رو هر جا بکشه رو اوپن و میز ناهار خوری هم میکشه ...

الهی مهربونم یکی که کارش خوب باشه رو بگو بیاد واسه یه وقتایی خوبه برات خودتو خسته نکنی بهتره به هر حال با کلی زحمت باردار شدی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من میخام انتقال بدم ب رحم مادرم چون خودم نمیتونم بنظرتون میگیره؟

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
الهی مهربونم یکی که کارش خوب باشه رو بگو بیاد واسه یه وقتایی خوبه برات خودتو خسته نکنی بهتره به هر ح ...

کاش بتونم یکی رو پیدا کنم که هم کارش خوب باشه هم تمیز باشه هم بشه بهش اعتماد کرد.ممنون عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه بابا 😋😋😋😋 من روز قبل از انتقال شنیسل سوخاری خوردم  تو بارداری هم از بس ویار داشتم دکتر ...

زینبی جان بنظرتون اگه بدن بخواد سیستم انعقادی و ایمنی واکنش نشون بده به جنین و خدای نکرده جنین را پس بزنه تو روز ۱۸ اتفاق میفته یا نه

آخه من قبلا سر دخترم امپول هپارین بعنوان ضدانعقادو قرص پردنیزولون برای ایمنی مصرف میکردم ایندفعه گفتم به دکتر اگه اشکالی نداره مصرف نکنم دوتا دکترا گفتند نمیخواد مصرف کنی

ممکنه الان من یکم خونریزی و لک دیدم خدای نکرده واکنش بدن به جنین باشه و خطرساز باشه