2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
زینب خانم پفک ضررداره براانتقال که دوسه ماهه دیگه اس؟

نه بابا 😋😋😋😋 من روز قبل از انتقال شنیسل سوخاری خوردم 

تو بارداری هم از بس ویار داشتم دکتر گفت پفک بخور 🤣🤣🤣 یک دکتر دیگه گفت چیپس و ماست بخور 

سلام عزيزم سونو ان تي و انومالي كه بين ٦ تا ٩ اسفند زده دكترمم گفت هفته ٣٩ سزارينت مي كنم احتمالا ...

چه بامزه دقیق ۱هفته جلوتر از منی

منم این دوشنبه نه دوشنبه دیگهد۳۶ هفته میشم گفت ۲۰ بیا ویزیت بعد اول اسفند البته دقیق نگفت کی که برم بگه کی برم برای سونو 

اخرین سونوت گی بوده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بامزه دقیق ۱هفته جلوتر از منی منم این دوشنبه نه دوشنبه دیگهد۳۶ هفته میشم گفت ۲۰ بیا ویزیت بعد او ...

اخي چه باحال

من هفته پيش سونو شدم سي و پنج هفتم بود

سي و هفت دوباره نوبت داد بهم كه نامه براي زايمان بده گفت نياز بود دوباره سونو بدم

عزیزم دکتر من دکتر منتظری تو ابن سینا هم هست چون منم ذخیرم کمه به من گفت از این تحقیقات سلولهای بنیا ...

وای آخه اینا چرا این جورین؟ تو مقیاس آزمایشگاهی موفقن ولی توی بالینی ناموفق؟ عزیزم مرسی که جواب دادی. اینو از دکترت کی پرسیدی؟ بیمت چیه؟ نیروهای مسلح؟

رژیم سلامت باروریِ و بهبود اسپرم هست. ولی هر دومون انجام میدیم چون برای خودمم خوبه. کلا رژیم سلامته ...

آره یه برنامه غذایی-بهداشتی خیلی خیلی سخت تری هم هست مال خانم آنا رپ. توی سایت خودش هست. این خانم فوق العادس. بدون کمک هیچ دکتری دوتا طبیعی باردار شده. سایتش

to make a mommy.com

منم این رو شنیدم در مورد ابن سینا..و شنیدم جواب گرفتن ولی خودم تجربه نداشتم و از نزدیک نمیرم...منم ا ...

عزیزم. درخواست دوستی دادم. تو رو خدا شما که تهرانین در مورد این روش تحقیق کنین. ببینیم چقدر اثر داشته و هزینش چقدره. دعاتون می کنم

منم این رو شنیدم در مورد ابن سینا..و شنیدم جواب گرفتن ولی خودم تجربه نداشتم و از نزدیک نمیرم...منم ا ...

بالاخره ما مجبوریم انجام بدیم برای جلوگیری از یائسگی زودرس. چون اگر این کارو نکنیم باید به زور آمپول پریود بشیم و کلی عوارض داره یائسگی زودرس

وای آخه اینا چرا این جورین؟ تو مقیاس آزمایشگاهی موفقن ولی توی بالینی ناموفق؟ عزیزم مرسی که جواب دادی ...

همین دو ماه پیش بهم گفت عزیزم بیمه من تامین اجتماعیه تکمیلیم آسیا هست ولی فکر کنم مسلح خیلی خوبه همه باهاش قرارداد دارن

سلام خانم های گل.منم قراره اواخر اسفند ماه انتقال داشته باشم.بار اولمه .پژوهشگاه رویان میرم دکترم حافظی هستش.خیلی استرس دارم.چون اونجا که بودم اکثرا بار دوم یا سوم یا حتی پنجم انتقال میدادن و باردار نشده بودن.توروخدا بگین قبل انتقال چه چیزهایی بخورم و چه کاراهایی و انجام بدم که تاثیر داشته باشه موفقیت انتقال.یا بعد از انتقال چه چیز هایی بخورم چه چیز هایی نخورم.استراحت کانل داشته باشم یا نه؟چه چیز هایی و رعایت کنم؟ممنون‌میشم راهنماییم کنید🌺🌺

چه قدر عالی عزیزم، نه راستش من خبری ندارم ولی فکر کنم تماس بگیری با ابن سینا جواب بدن من استفاده از ...

آره خودم تلاش میکنم با بخششون تماس بگیرم. ولی خواستم کسایی رو پیدا کنم که از این روش جوابی گرفته باشن چون حتما گرونه. 

همین دو ماه پیش بهم گفت عزیزم بیمه من تامین اجتماعیه تکمیلیم آسیا هست ولی فکر کنم مسلح خیلی خوبه همه ...

شیراز که بلالمون کردن از بس هزینه آزاد گرفتن. البته دارو و سونو درصدی از بیمه دادن ولی عمل نه. کاش بازم از دوروبری ها یا مثلا خانومای تو مطب و بیمارستان بپرسی گلم ممنونتم. درخواست دوستی دادم

هنوز هم انوکسا استفاده می کنین؟ تا چند هفته باید استفاده کرد؟ من آسپرین هم دارم

دکترم گفت تا بیست و هشت هفته، اما اینم گفت چون آسپرین نداری فعلا باید مصرف بکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شرمنده عزیزم این روزا حالت تهوع دارم خیلی بیحال میشم نمیتونم مثل قبل زود زود سر بزنم. ان شاالله که م ...

خواهش میکنم گلم

دکترم گفت ی شیاف اضافه کن به دوتا امپول

من نگران این هستم ک خودم به دکتر گفتم داروی ضدانعقادی و ایمنی را اگه اشکال نداره حذف کن دکترم نه نیازی نیست . اخه من سر دخترم هپارین و پردنیزولون میخوردم . 

سوالی که دارم ممکنه روز ۱۷ انتقال بدن من جنین را دفع کنه 

زینبی جان میتونه جواب منو بدی