2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
چرا امیدتو از دست بدی؟ من دوستم با ذخیره ۰/۶ دوازده تخمک داشت که هشت جنین براش تشکیل شد الانم باردار ...

وای قربون دهنت وای توروخدا یعنی میشه برای منم ۸تا جنین تشکیل شه 🙏🏻 مامان دلارام با نی نیت دعامون کن

چه خوب که از قبل داخل پرونده ت نوشته بود ،منم میخوام هیسترو انجام بدم ،منتها شهر خودم ،میگم نمیدونی ...

عزیزم برای خراش انجام نمیدما. سپتوم میلیمتری بالای رحم دارم ک فکرکنم مادرزادیه وقتی هیستروسونو شدم تشخیص دادن. رئس بخش گفت کوچیکه نیاز ب عمل نداری ولی دکتر مشایخی گفت باید برداشته بشه.. سپتوم یه تیغه یا همون دیوارست.

از بچه های گروه شنیدم خراش برای یک ماه اثرش می مونه. ولی یادمه یکی از بچه ها خراش داده بود انتقالش کنسل شد نگرانه از بین رفتنه تاثیرش بود ولی خب چاره ای هم نداشت.

درمورد هیدرو در همین حد ک یه تورم و جمع شدن مایعست میدونم الان سرچ میکنم چیزی متوجه شدم میگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومی این برنامه فقط واسه شوهرت بود یا هردوتون؟

رژیم سلامت باروریِ و بهبود اسپرم هست. ولی هر دومون انجام میدیم چون برای خودمم خوبه. کلا رژیم سلامته پرهیز از فست فود و سس ها و... بود که یادم رفت بنویسم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر ک اینطوره. فکر میکنم علتش اینه که شما پیچ و خم این راه رو میدونی و شرایطت رو با بقیه مقایسه ...

آره فدات شم دقیقا همینجوره من واقعا استرسم کم شده اومدم اینجا چون تجربیات دیگران خیلی بهم کمک کرده من فقط اطلاعتمو بالا میرم که بعدها همه چی بلد باشم انشالله که خیره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه های تهران من تو اینترنت خوندم. که دو روش برای جوان سازی تخمدان و افزایش ذخیره هست. یکی پی آر پی ...

عزیزم دکتر من دکتر منتظری تو ابن سینا هم هست چون منم ذخیرم کمه به من گفت از این تحقیقات سلولهای بنیادی نتیجه‌ ای حاصل نشده و هنوز هیچ نمونه موفقی ندارن 

چه خوب که از قبل داخل پرونده ت نوشته بود ،منم میخوام هیسترو انجام بدم ،منتها شهر خودم ،میگم نمیدونی ...

با چیزی ک خوندم فکر میکنم هیستروسکوپی فقط برای از بین بردن مشکلات رحم انجام میشه و مشکلات مربوط به لوله های فالوپ رو باید لاپاراسکوپی کرد.

آره فدات شم دقیقا همینجوره من واقعا استرسم کم شده اومدم اینجا چون تجربیات دیگران خیلی بهم کمک ...

بهترین کار همینه. انشالله که به بهترین نتیجه هم میرسی👶👶❤❤

بچه ها چرا جواب منو نمیدین؟ شماها که مراکز تهران میرین جوان سازی تخمدان انجام دادین؟ ابن سینا بانک س ...

منم این رو شنیدم در مورد ابن سینا..و شنیدم جواب گرفتن ولی خودم تجربه نداشتم و از نزدیک نمیرم...منم اگر نتونم به جایی برسم این کار رو مد نظر دارم....سلولهای بنیادی از خون قاعدگی میگیرن و میزنن تو تخمدان میگن باعث افزایش ذخیره تخمدان میشه

خواهش میکنم عزیزم  خیلی منتظر موندم اینمواقع خیلی ادم نگران میشه من بجای اینکه ساعت ۸صبح پردژش ...

شرمنده عزیزم این روزا حالت تهوع دارم خیلی بیحال میشم نمیتونم مثل قبل زود زود سر بزنم. ان شاالله که مشکلی نیست و حل میشه کلا خونریزی و لکه بینی طبیعیه نگران نباش ولی به نظرم اول از دکترت بپرس بعد ببین نظرش چیه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ی ذره بهترن از۵ صبح ک امپول را زدم کمتر شده ولی زیر دلم یکم  درد میکنه شماهم زیر دلت درد میکرد ...

درد زیر دل هم طبیعیه عزیزم ولی بیشتر استراحت کن من از اون روز تقریبا استراحت مطلقم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
منم نمیخوردم ازوقتی زایمان کردم علاقه پیداکردم.نمدونم چی بخورم به جاش که هوسم بره.

ببخشید دخترتون چند سالشه از جنین های قبلی مونده انتقال میدی یا از اول عمل شدی میخوایی تعیین جنسیت کنی؟

سلام اینجا کسی هست یادیدین که باوجود اندومتریوز ای وی افش گرفته باشه توروخدا اگر دیدین بگین 😭

سوال منم هستم ولی دکترم که ازش پرسیدم گفت احتمال موفقیتش ۴۰ درصده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون ان شاء الله  صارم و پيامبران خوبن منم تو مرحله انتخاب بيمارستانم اينا رو ديدم كه راضي بو ...

سلام عزیزم ؟ دیدم نیکرامون نزدیک همه کیه بسلامتی زایمانت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود