2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آره عزیزم منم همین فکرو میکنم.. بره دیگه برنگرده مردم و زنده شدم بدترین روزای زندگیم بود. راستی یه ...

گلم جوابمو بده منم فکر میکنم چون موقع پریودیه یکم خونریزی دیدم . البته بی ادبی نباشه شکمم کار کرد فشار به رحم آورد بنظرتون امشب ی امپول دیگه بزنم

دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت گلم فسمت نبوده تو چخبر؟خیلی تو فکرتم چند روزه

انشالله اینبار دیگه قسمتت میشه مثل من که دفعه سوم مثبت شدم😊توکل بر خدا🙏

منم فعلا بد نیستم عزیزم بعضی وقتا یه کم زیر دلم درد میگیره...نی نی هم یه وقتایی چنان لگدی میندازه میترسم خیلی.مخصوصا وقتی تو واژنم لگد میندازه انگار،،نمیدونم برا بقیه هم اینطوریه یا فقط من اینجورم...

البته من که از اون تو خبر ندارم دل تو دلم نیست هفته دیگه برم سونو ببینم دکترم چی میگه

بنظرم دلیلشون خیلی درست نیست چ لزومی داره جنینامون رو هدر بدیم. هر یه دونه اش یه دنیا باارزشه😍👶 م ...

عزیزم دکتر ایمونولوژ رویان تاکید داشت که ایمنی ها رو حتما رویان انجام بدم ،گفت جاهای دیگه رو قبول ندارم ولی بقیه رو گفت هر جا دوست داشتی انجام بده به خاطر همین داخل دو نسخه مجزا برام نوشت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چه دارویی گلم؟ کلوتریمازول؟ جریان چیه؟ 

آره عزيزم، براي عفونته

من دوسال پيش استفاده ميكردم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام اینجا کسی هست یادیدین که باوجود اندومتریوز ای وی افش گرفته باشه توروخدا اگر دیدین بگین 😭

سلام آره عزیزم زینب جون آندومتریوز داشت و انتقال اول مثبت شد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم دکتر ایمونولوژ رویان تاکید داشت که ایمنی ها رو حتما رویان انجام بدم ،گفت جاهای دیگه رو قبول ند ...

سلام عزیزم بهتری؟ خوبه بهم یادآوری کردی مرسی واقعا. قبلنم بهم گفتی ولی یادم نبود. پس باید دو روز برم رویان. یه روزه برم، وقت نمیکنم. باید هیسترو انجام بدم. قطعا روزی ک هیسترو میشم، بخاطر اثر داروی بیهوشی نمیتونم برم آزمایش. درسته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ایشاا... عزیزم انتقال دادی؟ یا رفتی توی سیکل پانکچر؟

نه عزيزم تازه شنبه پانكچر دارم، احتمالا آخر هفته هم انتقال داشته باشم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم پریودبشم دیگه لازم نیس داروبخورم؟یامرحله بعدم هم همینطوره؟

نه، براي منو قطع كرد، داروهاي ديگه رو شروع كرد براي پانكچر

عزیزم میدونی دکتر طرازی کلروکین رو به همه میده یا فقط کسایی که انتقال منفی داشتن؟

والا نميدونم، سري پيش به من نداد

بنظرم سري اول شناخت پيدا ميكنن از بدن، داروهاي من اينسري خيلي متفاوت بود

سلام عزیزم بهتری؟ خوبه بهم یادآوری کردی مرسی واقعا. قبلنم بهم گفتی ولی یادم نبود. پس باید دو روز برم ...

سلام گلم ممنون تو خوبی ؟راستش نمیدونم داروی بیهوشی تاثیر داره یا نه ؟ولی اگر از قبل نسخه داشته باشی قبل از عمل میتونی آزمایشات رو انجام بدی ،قبلش یه تماس با آزمایشگاه بگیر ببین نسخه پزشک خارج از مرکز رو قبول میکنه یا ن ؟

مگر بهت نگفتن روز قبل از عمل بیا؟

سومین انتقالم بود تا حالا دوبار بتا رفته بالا بعد افت کرده یکبار هم منفی شدم

مامان سوفی دلیل افت بتا فهمیدن؟؟ من ک تازه سی دی مارکر هارو دادم مشکل ایمنی نشون داد cd 56 با cd 16 مشکل داشت ۳ بار افت بتا داشتم یک بار طبیعی دو بار ivf