2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044509 بازدید | 684391 پست
انتقال دادید؟شنیدم تاثیرداره برای همین گفتم

نه عزیزم هنوز شروع نکردم بعد از عید به امید خدا....شما چطور؟جنین داری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا؟ راست میگی؟ یعنی بوده کسی روز ۱۵ بتاش کمتر از دویست باشه؟

خواهر خوشگلم دوستمون راست میگه بتای لاله جون دقیقا ۵۱بود مهم مثبت بودنشه نه عددش.من بتام بار دوم ۲۱ بود رنج مثبت ۲۰ بود و دکتر گفت بارداری دو روز بعدش ۳برابر شد بار اول هم بتام ۷۴ بود من مشکل ایمنی و انعقادیم باعث سقط شد وگرنه بتا مثبت بود انشالله دلنت شاد بشه من که همش دعات میکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان. کسی مرکز مام رفته یا میره برایivf دکترتون کیه؟ازش راضی هستید دکترنصر برای نیمه اردیبه ...

سلام من رفتم با دکتر نصر بودم که دیگه ویزیت انجام نداد الان با خانم علیرضایی هستم و راضیم 

يعني دفعه دوم چك نكرد برات؟ دكتر طرازي شنبه بهم گفت باتوجه به وضعيت تخمكات توي پانكچر تشخيص داده ميش ...

برا من قطعیه سرم .فقط نمیدونم از الان بیوفتم دنبال کارای تاییدیه یا نه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ازکجانامه داشتی خواهر؟نه تهران خیلی سخته خواهر،پارسال دهنم سرویس شدتورفتوامدتهران به غلط کردن افتادی ...

خوب اینجوری باشه که عالیه خواهر .طبیعی بارداری با این شرایط.از دکتر زنان نامه داشتم

مرسي از توضيحاتت عزيز دلم😍 سي دي ماركر ها چيزي كه ميدونم، ميشن بررسي فاكتورهاي هورموني، كه يك ...

عزیزم پیش کدوم دکتر میری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستان من الان ۱۳ هفته هستم گفتن جفتم کمی پایینه اما عادیه؟ کسی مثل من بوده ؟ جفت کی میره ...

من تو سونو ۲۵ هفته بهم گفتن جفتت اومده پایین . فعلا دادم استراحت میکنم تا ۲۰ روز دیگه برم سونو ببینم رفته بالا یا نه . شما هفته ات پایین تره نگران نباش راحت تر خودشو میکشه بالا 

سلام عزیزم حالت خوبه ببین دکترت دکتر داوری درسته؟ این ایمیل دکتره که جواب میده fatedavtanha@gmail.c ...

ممنون عزیزم بستری شدم محب یاس داوری نیومد بالاسرم اصلا😔 تهدید به سیطم خیلی دعام کن جفت نی نیا هماتوم زیاد دارن و خونریزی کرده جفتاشون😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من تو سونو ۲۵ هفته بهم گفتن جفتت اومده پایین . فعلا دادم استراحت میکنم تا ۲۰ روز دیگه برم سونو ببینم ...

عزیزم اینو تو سونو غربال اول میگن؟ اگه نگفتن یعنی پایین نیست؟

الان ماما فشارمو اندازه گرفت. ۱۲.۵ بود. گفت اصلا بالا نیست چرا برای خودت حرف درمیاری 😀 فکر کنم میخواست استرسمو کم کنه که بدتر نشم. 

Pgdمیکنن جنینو یک سلول ازش برمیدارن بعد میگن پسره یا دختر من ابن سینای تهران میرن گلم

ميشه بپرسم شرايطتون چجوريه؟ خودتون بچه داريد؟ و اينكه از زمان شروع داروها تا زمان انتقال، كل پروسه ش چقد زمان ميبره؟  ممنونم ازت گلم