2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044417 بازدید | 684388 پست
عزیزم این که میگین یه دست منظور بادی + شلوار + شلوارک + مانتو هست یا بادی + شلوار؟ من خیلی پرتم ببخ ...

ببین بادی برای زیر لباس که باید بگیری حالا بسته فصلی که زایمانته 

سرهمی و میگم ۰تا۳ بگیر برای ۳تا ۶ ماهم بهتره سرهمی بدون پا یعنی از مچ پاش بیرون باشه چون زود کوچیک میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سارا جان خیلی ناراحت شدم منفی شدی عزیزم ان شاا.. سری بعد مثبت میشی

قربونت شما بیبی چک زدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌نه هنوز .من که همش یک هفته است جنسیتش مشخص شده. دیروز دوستان لطف کردن و پیجایی که مازشون خرید ک ...

سلام عزیزم ببخشید که جواب دادم . هرچیزی بهت آرامش میده انجام بده . سایز صفر یک و نهایتا چند دست دو بگیر . من اینطوری خرید کردم . البته اشتباه کردم سایز صفر رو زیاد گرفتم و از طرفی هم سایز دو رو دو دست بیشتر نگرفتم تا وزنش دستم بیاد و برحسب وزن و فصل بخرم . اما مابقی وسایل مثل پتو خشک کن حوله ظرف غذاخوری شیشه شیر پستونک فلاسک وان ست های بهداشتی و .... رو میتونی بخری چون نه مربوط به فصل هستن نه وزن . از اول تا آخر استفاده میشن

الهی بمیرم شما هم منفی شدین .خدا به دلت ارامش بده قشنگ درکتون میکنم چون منم سه بار تجربه کردم 

عزیزدلم خدانکنه.ان شاالله زود مادر شی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بمظر من که ایکارو بکنی عالیهه وزن خیلی تاثیر داره تغذیه تم مفید کن 

فدات شم گلم

بمظر من که ایکارو بکنی عالیهه وزن خیلی تاثیر داره تغذیه تم مفید کن 

مامان ماهک سلام . ببخشید ریپلای کردم

اگه یادتون بیاد قبلا برای ای وی اف تعیین جنسیت ازتون پرسیده بودم

امروز زنگ زدم ابن سینا از دکتر عارفی نوبت بگیرم گفتن ایران نیست 

فتش که دکتر تعین جنسیت انجام نمیده برو دکتر ژنتیک 

دکتر شما کی بود ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
من روز چهاردهم آزمایش دادم1.20 بود داروهامو قطع کردم هنوز پریود نشدم

ای بابا قستمتون نبود حتما😔😔😔

من اون دفعه شیش روز بعد قطع داروها پریود شدم

گلم دی اف ای همسرتون از چند شد چند؟

اولش ٥٤ درصد بود كه واريكوسل عمل كرد و آمپول و قرص مصرف كرد مثل ويتامين اي و ال كارنتين و زينك و سلنيوم و اينا بعد اگه اشتباه نكنم ٣٤ درصد شد، بعدش نرمال شد، ايندفعه كه بعد از يكسال آزمايش داد ٢٠ بود كه با دوهفته اسپريژن نرمال شد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
الان در چه مرحله هستید ؟

الان داروهاي ميكرو رو دارم ميزنم آخراشم كه برم پانكچر ، امروز وقت دارم معلوم ميشه زمان پانكچرم احتمالا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مامان ماهک سلام . ببخشید ریپلای کردم اگه یادتون بیاد قبلا برای ای وی اف تعیین جنسیت ازتون پرسیده بو ...

سلام عزیزم خوبی؟

دکتر من ذنوبی بود عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود