2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044393 بازدید | 684384 پست
مامان ماهک جان شما برا لباس بیشتر چه سایزی برا گل پسرت خریدی؟ 

والا ۰تا ۳ ۴تا ۶تا ۹ ۳تا همش میگن الکی زیاد نگیر و شوهرمم میگه بزار بیاد میری میگیریم ذوقش بیشتره سر دخترم‌خیلی گرفته بودم وای سر دومی همه میگن الکی نگیر کوچیک‌میشه ولی کلا خیلی همه چی گرونه شما خرید کردی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستان.من هفته ی پیش پنج شنبه برای سونوی NT و غربالگری رفتم خدا رو شکر همه چی اوکی بود فقط دکتر ...

فقط‌راهش‌زیادآب‌خوردن‌هس

پارچ‌آب‌بزارکنارت‌هرنیم‌ساعت‌یه‌لیوان‌بخور

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا           سلام عزیزم خوبی من سرماخوردگی شدید گرفتم   ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم امسال سرماخوردگی و تا حدودی آنفولانزا نداریم، شما کرونا گرفتی احتمال زیاد، 

تست pcr ته حلقی یا ته بینی بده اگر منفی بود و بویایی و چشایی رو از دست ندادی اون وقت بهت اجازه پانکچر میدن

زینبی جان به دادم برس الان دوباره دوتا لخته بزرگ دو برابر قبلی دفع کردم 😭😭😭دکتر احمقم طبق معمول ن ...

سلام عزیزم حالت خوبه ببین دکترت دکتر داوری درسته؟

این ایمیل دکتره که جواب میده fatedavtanha@gmail.com

ولی یکی از دوستام که مریض ایشون بود کار اورژانسی براش پیش اومده بود زنگ زده بود گاندی با هزار التماس شماره موبایل دکتر رو ازش گرفته بود ولی وقتی بهش زنگ زده بود کلی عصبانی شده بود که نباید ب موبایلم زنگ بزنید اونم دیگه شماره اشو ذخیره نکرده  حالا اگه تا الان کاری نکردی امروز که روز فرده مطب نیست بیمارستان محب یاس زنگ بزن شاید اونجا باشه شرح حالتم براش ایمیل بزن 

ان شاءالله کع چیز خاصی نیست عزیزم نی نیات سالمن و جاشون امنه

فقط آب یا نخوداش رو هم باید خورد؟ واسه خانوما هم خوبه؟

عزیزم‌منم‌تجربه‌داشتم‌گفتم‌بهت‌بگم

مرفو‌شوهرمنم‌۴بود‌گفتن‌لب‌مرز‌هس

من‌به‌مدت‌دوماه‌بهش‌آب‌نخود‌دادم‌با‌قرص‌ولمن‌وویتامین‌ای‌ دی‌وزینک‌اینا..‌بعددوماه‌مورفو‌شده‌بود۶‌

یعنی‌رفتم‌براآیوآی‌‌‌‌‌کارشناسی‌که‌نمونه‌روآماده‌میکنه

صدام‌کرد‌گف‌چیکارکردی‌نمونه‌عالی‌شده

اگه‌باردارنشی‌مشکل‌ازخودته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای هر نیم ساعت 🤦🏻‍♀️.عزیزم تهوع نمیزاره اصلا آب بخورم.

میدونم‌چی‌میگی

قرص‌ضدتهوع‌بخور..بزارکم‌بشه

آبو‌بزارکنارت‌‌کم‌کم‌بخور..چاره‌چیه‌عزیزم

بیسکوییت‌بخور‌هم‌تشنت‌میکنه‌‌هم‌میلت‌به‌آب‌بیشترمیشه

همم‌که‌میگن‌‌‌حالت‌تهوع‌رو‌کم‌میکنه..

یامیتونی‌آبو‌یکم‌آبلیمو‌ویه‌کوچولو‌شکربریزی‌توش‌بخوری

هرچی‌به‌فکرت‌میرسه‌که‌ضرر‌نداره‌‌باآب‌قاطی‌کن‌‌بخور‌ببین

به‌کدومش‌میلت‌بیشترمیکشه

عزیزم‌منم‌تجربه‌داشتم‌گفتم‌بهت‌بگم مرفو‌شوهرمنم‌۴بود‌گفتن‌لب‌مرز‌هس من‌به‌مدت‌دوماه‌بهش‌آب‌نخود‌دا ...

مرسی عزیزم

شنیدم نخود برای باروری خیلی عالیه.....

پس با این اوضاع فلافل غذای خوبی باید باشه. درسته؟

سلام گلم. رژیم غذایی سالم و مولتی ویتامین قوی

سلام خیلی ممنونم

شما تجربه ای دارین از این مشکل dna. آخه برای همه تازست

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
دی اف ای همسرت چند گلم ؟

سلام عزیزم

دی اف ای چی هست؟

الان رفتم آزمایشاتشو نگاه کردم چنین فاکتوری ندیدم!

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام. بله عزیزم همسرم از شصت رسید به سی

وای خداروشکر شما رو دیدم

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین

نمیدونم باید چکار کنم؟

پیش چه دکتری برم😔