2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044505 بازدید | 684391 پست
اون بالا نوشتم همه رو من آمپول hcg زده بودم پیچیده شده یک کم امروز روز ۱۵ بتا ۶۱ بود

اگه اثر آمپولا بود پس قاعدتا باید روز ۱۵ ام هم افت میکرد ولی رفته بالا بذار چند روز دیگه بگذره برو باز آز بده برات دعا میکنم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان يه سوال دارم

امروز آزمايش خون دادم Igm  دو هست، آخراي سيكلم كه برم پانكچر

خيلي استرس گرفتم، ميترسم بگه كرونا داري😢

ولي Igg منفي هست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا اطلاعی ندارم گلم 

ممنون عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اگر یادتون باشه من آمپول hcg داشتم روز اول و سوم و ششم بعد از انتقالم که بصورت کاذب آزمایش رو مثبت ...

فککنم تازه داره درست میشه بتات عزیزززززززم😍😍😍😍😍😍من که خیلی خوشبینم به این روند چون اگه نبودی بیشتر میومد پاییین🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

دوستای خوبم از وقتی اومدم این تاپیک آرومترم ولی من خیلی استرسیم فردا نوبت دکتر دارم با طرازی برای شر ...

من الان ديدم اين پيامتون رو، دكتر طرازي واقعا دكتر خوبي هستن، منم بيمار ايشونم نگران نباش

من الان ديدم اين پيامتون رو، دكتر طرازي واقعا دكتر خوبي هستن، منم بيمار ايشونم نگران نباش

مرسی فدات شم دعا کن برام از الان استرس فردا رو دارم. باهاش آی وی اف داشتید 

مرسی فدات شم دعا کن برام از الان استرس فردا رو دارم. باهاش آی وی اف داشتید 

آره من پارسال يكبار باهاش داشتم ولي ناموفق بود.

خيلي دكتر به روزي هست، خيلي هم با حوصله جوابتو ميده و خوش برخورد هست

آره من پارسال يكبار باهاش داشتم ولي ناموفق بود. خيلي دكتر به روزي هست، خيلي هم با حوصله جوابتو ميده ...

ابن سینا میرفتی پیشش. چرا منفی شد. بازم خدا رو شکر که با حوصلس چون منم خیلی استرسیم

زینبی جان پس کساییکه آندومتریوز دارند جواب میگیرند  اگه میتونید بگید چکار کنند تا راهنماییشون ...

عزیزم راستش هیچ کاری لازم نیست و علت اون منفی شدن هم شاید آندومتریوز نباشه 

ببین گلم اصلا گاهی بارداری خودش درمان اندو هست، پس اگر قرار بود باعث ناباروری بشه همیشه نمیگفتن درمانش حاملگی هست

اگر دوستتون یه شرح حال کامل بدن بهتر میتونم راهنمایی شون کنم

زینبی جان به دادم برس الان دوباره دوتا لخته بزرگ دو برابر قبلی دفع کردم 😭😭😭دکتر احمقم طبق معمول ن ...

عزیزم تو سونو چسبندگی جفت گزارش نکردن احیانا؟؟ 

ببین فکر کنم بیرون رفتن اصلا باهات سازگار نیست

فعلا بمون خونه و همسرت رو بفرست حتما یه شماره موبایل از دکتر بگیره 

یا زنگ بزن همین الان بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه و التماس کن و بگو باید باید با دکتر صحبت کنی، بگو مستقیم وصل کنن به خودش