2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست
عزیزم راستش هیچ کاری لازم نیست و علت اون منفی شدن هم شاید آندومتریوز نباشه  ببین گلم اصلا گاهی ...

زینبی من کیستم ۴ سانته و تخمدانه راستمه آزمایش ca125 عددش خیلی خوب بود ذخیره تخمدانم ۲/۷ هستش. 

ابن سینا عکس رنگی و سونو مخصوص آندو دادم هیچ مشکلی نداشتم پریودام همیشه سر وقته و درد خاصی ندارم اصلا یک سال اقدام کردیم باردار نشدیم با اینکه فولیکول خوبم داشتم. همسرمم ۳۰ میلیون اسپرم داره موروفو صفر تحرک صفر گفتن آی وی اف حالا به نظرت چقد توی آی وی اف من این آندومتریوز تاثیر داره دکترم گفت شما نیاز به عمل آندو نداری میتونی میکرو کنی @زینبی_بابا    

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو سونو چسبندگی جفت گزارش نکردن احیانا؟؟  ببین فکر کنم بیرون رفتن اصلا باهات سازگار نیست ...

عزیزم همینجوری داره ازم میره زیاد سونو رو فرستادم چیز خاصی ننوشته بود مریض مطبم دکترم تو گاندی فقط مانکچر و انتقال انجام میده زنگ زدم گفتن به دکتر نمیتونیم زنگ بزنیم برو محب یاس که دکترت رییسشه اونجام میگن ما به استاد نمیتونیم زنگ‌بزنیم اجازه نداریم یعنی برو بمیر زاسماناش تو خاتمه که اصلا نمیشناسنم و پرونده ندارم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
اگر یادتون باشه من آمپول hcg داشتم روز اول و سوم و ششم بعد از انتقالم که بصورت کاذب آزمایش رو مثبت ...

عزیزم فکر کنم حاملگی اتفاق افتاده، یعنی نه میشه نا امید شد کلا نه امیدوار، 48 ساعت بعد مجدد تکرار کن 

این مدل معجزه کم ندیدیم 

ان شاالله شما هم مامان شدی عزیزم 😍 😍 😍 

زینبی من کیستم ۴ سانته و تخمدانه راستمه آزمایش ca125 عددش خیلی خوب بود ذخیره تخمدانم ۲/۷ هستش.  ...

آره گلم کاملا درست گفتن، اصلا خط اول درمان آندومتریوز عمل نیست که گلم

برید با خیال راحت میکرو رو شروع کنین

عزیزم تو سونو چسبندگی جفت گزارش نکردن احیانا؟؟  ببین فکر کنم بیرون رفتن اصلا باهات سازگار نیست ...

اصلا بند نمیاد داره میره ازم😭😭😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آره گلم کاملا درست گفتن، اصلا خط اول درمان آندومتریوز عمل نیست که گلم برید با خیال راحت میکرو رو شر ...

مرسی فدات شم فردا نوبت دارم واسه شروع سیکل

عجب، حالا هپارین و اینا خیلی نگران نباش انوکسا داشتی اوکی بودی  اینم راستش اگر از افراد عادی ک ...

زرنانی هم بهش گفتم سی دی مارکر هارو بنویس گفت لازم نیست ولی گفت از ۵ هفته قبل انتقال پرندیزولون بخور تا وقتی مثبت شدی و تا ۱۲ هفته

ابن سینا میرفتی پیشش. چرا منفی شد. بازم خدا رو شکر که با حوصلس چون منم خیلی استرسیم

نه من ميرم مطب

خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم مورفو يك هست بخاطر همين فك كنم منفي شد

امسال ولي خودم تيروئيد كم كار دارم🙈 كه دارم قرص ميخورم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه من ميرم مطب خودم مشكلي نداشتم ولي همسرم مورفو يك هست بخاطر همين فك كنم منفي شد امسال ولي خ ...

انشالله مثبت میشه این دفعه فدات شم منم همسرم مورفو و تحرک صفر خودمم کیست آندو توکل به خدا فردا برم ببینم چی میشه