2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044494 بازدید | 684391 پست
خدا رو شکر abاز  aبالاتر ؟عزیزم جنین ۴روزه چند سلولی؟

نه عزیزم .گرید ab متوسط رو بالاست بین گرید آ و گرید ب 

دقیق نمیدونم عزیزم ولی فک کنم ۱۶ سلولی میشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم ، هیدرو سالپکس لوله داشتم ولی خیلی نبود ، گفتن لکه بینی به خاطر اینه ولی من عملم کردم لکه ب ...

سلام‌عزیزم

مرسی‌که‌وقت‌گذاشتی

میگم‌‌ازکجافهمیدن‌‌‌لوله‌هیدرو‌هس؟

میشه‌بگی‌دکترگیاهی‌چیادادبهت؟منم‌خونریزیم‌کم‌شده

وآندومترم‌خوب‌نمیریزه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آرزو جون بنطرت من روز ۱۴ هستم کی برم پیش دکتر اخه میترسم زود برم پیشش سونو کنه و برای جنین بد باشه ...

نمیدونم عزیزم.ان شاالله خیر باشه برات .ولی دکتر من برام آزمایش نوشته که انجام بدم و بر اساس اون بهم دارو بده احتمالا.و دو هفته دیگه سونو میکنه. به نظرم باهاش مشورت کن شاید ایشون هم برای شما آزمایش بنویسن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم این برندی که من خریدم osve هست و مثل اینکه همه این مشکل و باهاش دارن چون واقعا سرسوزنش کلفته ...

من برند انوكساپارين ميزدم عزيزم بعدشم موقع زدم شكمتو به حالت نيشگون بگير 

خداياشكرت....❤️ 
تبریک میگم بارداری خوب و سلامتی داشته باشی عزیزم میشه بپرسم چند تا جنین گذاستی و گریدشون چند بوده و ...

مرسی مهربونم انشاالله شماو بقیه منتظرا بزودی مامان میشند

گلم من از ۶ تا تخمک ۳ تا جنین داشتم ک دوتاشو انتقال دادند و یکی دیگه دارم 

ولی به ما اصلا نمیگند گرید چنده اطلاعی ندارم

سلام عزیزم خوبی رفتی بپرسی از ۱۷ تا تخمک چند تا جنین شد برات؟

سلام گلم دکترم بهم گفتن دکترم از جنین شناس برام‌پرسیده بودن بهم گفتن خداروشکر چهارده تا جنین با کیفیت عالی تشکیل شده خودم هنوز نرفتم کارتمو بگیرم 

در اندک من تویی فراوان یارب..