2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
بله گلم سفیده تخم مرغ اب پز هم بخور البته قبل پانچر شروع کنی بهتره  اینها بخاطر اینه ک رحمت آب ...

برای قبل از انتقال منظورم بود. لبنیات چون سرده شاید برای انتقال خوب نباشه. درسته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من بگو تریاکی چون تریاکیا فرت فرت بچه دار میشن😂

باشه پس برم توی نخ خرید تریاک براش   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان آنوکسارو شما هم طاق باز دراز میکشید میزنید؟؟  توی بروشورش نوشته طاق باز اخه خیلی س ...

بچه ها کسی نیست؟؟

آنوکسارو تحمل ندارم بزنم خیلی درد داره!!! مگه میشه اخه طاق باز!!

فکر کنم طبیعیه. من قبل بارداری فشارم 10 یا حتی زیر 10 بود ولی بعدش رفت رو یازده و تا الان یازده موند ...

آخه الان فشار 11 هنوز جا برای خدایی نکرده بالا رفتن داره. من اما اگه یکم بره بالاتر فکر کنم باید یا دارو بگیرم یا بستری شم. از ایناش میترسم   

عزیزدلم پس همون برم بیمارستان ارمان .که خودشون گفتن 

اگه هزینش خیلی زیاده خب برو ابن سینا که بچه ها میگن

۸۰۰تومن میشه

ابن سینام که مطمئنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها کسی نیست؟؟ آنوکسارو تحمل ندارم بزنم خیلی درد داره!!! مگه میشه اخه طاق باز!!

یعنی چی؟ آمپول رو شکم رو پس چجوری میخوای بزنی؟

پشتت یه بالشت بذار یکم سرت و شونه هات بیاد بالاتر. شکمت رو با دو انگشت بگیر. آمپول رو وارد کردی شکمتو ول کن. آروم آروم تزریق کن. آخرش چند ثانیه نگه دار. بعد سرنگ رو بکش بیرون و روش پد الکلی بذار

من دارم کلومیفن رو سر خود بهش میدم ال کارنتین مایع هم میخوره

والا منم از چند نفر شنیدم به همسراشون کلومیفن میدن منم به دکتر پیشنهاد دادم گفت تایید نمیکنمش.نه نخوره.ویال خوراکی ال کارنتین داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من هر روز فشارمو اندازه میگیرم. همیشه بین 12.2 تا 12.9 هست. خیلی نگرانم. چیکار کنم؟ تازه تو هفته 14 ...

سلام عزیزم خوبی ببین فشار و خیلی جدی بگیر مخصوصا ماهت پایینه حتما حتما به م شکت بگو من چون تو بارداری قبلی فشارم رو ۱۴ یا ۱۵ میرقت دکتر گفت باید برای کنترل فشار اسپرینتو بکنی یکی و نصفی و اینکه خوب خونرسانی بشه به جنین که ۱۵ این ماه قطع می کنم بخاطر زایمانم به هیچ عنوان فست فود نخور تو غذات نمک نریز ترشی نخور سس نخور حتما هم هر روز هفشارتو چک کن و اینکه حواست به ورمت و اینا باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم فداتشم خوبیم ...نگران نشو استرس بدترین چیزه خیلیا بودن باخونریزی شدید نینیشون سالم بوده ف ...

خدا رو شكر  خوبين ...

واي نازنين خيلي رو اعصابمه 😔😔 خدا كنه به خير بگذره ...

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
باشه  قربونت .مرسی که جواب دادی .پس مجبورم بیمارستان ارمان که خودشون معرفی کردن برم

خواهش عزیزم ببین کجا راحتری فک میکنم مام برای ابن سینا و صارم هم قبول میکنن تازه مال من که برای کاخ بودم قبول کردن ولی بیمارستان آرمان هم یکی از بیمارستان‌های خوب تهرانه ببین کجا راحتری ایشالله که با کمترین درد اصلا کاملا بدون درد این عکسو بدی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..