2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044592 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ترافیکم من غیر خونریزی پریشب و اون لخته بزرگ یه مایعی هم ازم خارج شد که تا کمرم خیس شده ب ...

ببخشید که من جواب دادم عزیزم . نگران نباش همون هماتوم هست یا جذب میشه یا دفع میشه . فعالیتتو کم کن همین . حسم میگه نی نی هات دخترن👩‍👧‍👧

ببخشید که من جواب دادم عزیزم . نگران نباش همون هماتوم هست یا جذب میشه یا دفع میشه . فعالیتتو کم کن ه ...

ممنونم عزیز دلم خیلی لطف کردی دعا کن برام 

ان شاءالله خدا حاجت دل مهربونتو بده😘😍

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام صبح همگی بخیر. دوستانی که خرید اینترتی دارن میشه بگن از چه پیجایی برا نی نی هاشون خرید میکنن؟ ا ...

سلام عزیزم . بسلامتی و خوشی . من همه خریدهام رو به جز سرویس چوبی اینترنتی انجام دادم . خییلییی هم راضی بودم الان پیج هارو برات میفرستم 

ninitag.valiasr

Sismonimaryam

ninishop_turk

rikalako

danili.baby.wear

Pak_lan

Sismooni_zanbagh

mami_land

geloriya_babyshop

سلام نازنين جون توخوبي ، فسقل خوبه  والا دو روز قطع شده بود خوشحال بودم فك كردم تموم شد ولي دو ...

سلام عزیزم فداتشم خوبیم ...نگران نشو استرس بدترین چیزه خیلیا بودن باخونریزی شدید نینیشون سالم بوده فسقل توهم که قلب قشنگش تشکیل شده ایشالا لکه بینیت هم تموم میشه 

چطوری ترافیک؟     بهتری انشالله؟

ممنون عزیزم زینبی جون به این اسم میشناسدم😃خودت خوبی نی نی خوبه هنوز لکه بینی دارم😔خوابیدم تو جا تکون نمیخورم از ترسم دکترم انوکسارو کلا قطع کرده میترسم خونم لخته شه تحرک ندارم☹ یکمم تحرک کنم راه برم بیشتر میشه حجم لکه بینیم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ممنون عزیزم زینبی جون به این اسم میشناسدم😃خودت خوبی نی نی خوبه هنوز لکه بینی دارم😔خوابیدم تو جا تک ...

عزیزم میفهمم چی میگی. آسپرین که داری نه؟ انشالله فسقلی هات حالشون خوب خوبه. کی میری غربال؟

آخی عزیزم مبارکه به سلامتی ماشالا کلی جنین تپل و مپل داری  یادمه چقدر استرس داشتی با داروها تخ ...

گلم پانکچرت کی هست؟ برای من افتاده اسفند. درخواست بیوپسی دادیم. میشه اگه برات جنین تشکیل شد به منم بگی؟ چون شرایط شوهرامون شبیه همه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نیلو جونم من دیروز دکتر علیرضایی برام عکس رنگی نوشت گفتن برم بیمارستان ارمان .اونجا هم گویا خصوصیه و ...

ببین برو دایرکت دکتر ازش بپرس بذا خودش بهت بگه

اما اگر خواستی جای دیگه انجام بدی حتما تحقیق کن جای خوب انجام بده

چون اذیت که خلاصه داری میشی حداقل جوابش قابل اعتماد باشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد