2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست

دوستای خوبم از وقتی اومدم این تاپیک آرومترم ولی من خیلی استرسیم فردا نوبت دکتر دارم با طرازی برای شروع سیکل دعا کنید با این که فردا چیز خاصی نیست ولی من استرس دارم بدجور نمیدونم چرا دستو پاهام بی حس میشن تمام بدنم شل شده از الان خیلی محتاج دعای همتونم فداتون بشم انشالله که همگی خیلی زود مامان بشیم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا من صبح آزمایش دادم قرار ساعت چهار جوابش اماده بشه. میشه برام دعا کنید مثبت باشه و مامان شدت با ...

انشالله که مثبت فدات شم منتظریم بیای بگی. بی بی چک نزدی قبلش

دوستای خوبم از وقتی اومدم این تاپیک آرومترم ولی من خیلی استرسیم فردا نوبت دکتر دارم با طرازی برای شر ...

فداتشم عزیزم

اگه میخوای جواب بگیری باید اصلا استرس نداشته باشی به خدا توکل کن ببین چقدر ارومت میکنه 

همشو بسپار دست خودش بگو من فقط بچه صحیح و سالم میخوام ازت

مطمئن باش خدا خودش درست میکنه چون فقط امیدت به خودش بوده و دست خودش سپردی

بچه ها بنظرتون لبنیات برای سلامت رحم و آماده سازی برای انتقال مفید هست؟ گوگل سرچ کردم نوشته، فراورده‌های لبنی همچون ماست، شیر و کره غنی از کلسیم و ویتامین D هستند که برای حفظ سلامت رحم ضروری‌اند.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فداتشم عزیزم اگه میخوای جواب بگیری باید اصلا استرس نداشته باشی به خدا توکل کن ببین چقدر ارومت میکنه ...

ممنونم عزیزم خیلی توکلم به خداس ولی اصلا دسته خودم نیست هر چی نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه با این که میدونم اگه خدا نخواد نمیشه ولی خب خیلی دلم یه آرامش میخواد خیلی خستم ❤

من هر روز فشارمو اندازه میگیرم. همیشه بین 12.2 تا 12.9 هست. خیلی نگرانم. چیکار کنم؟ تازه تو هفته 14 ...

فکر کنم طبیعیه. من قبل بارداری فشارم 10 یا حتی زیر 10 بود ولی بعدش رفت رو یازده و تا الان یازده مونده

اگر مشکلی نباشه فکر نمی کنم بخواد همینجوری بالا بره

بچه ها بنظرتون لبنیات برای سلامت رحم و آماده سازی برای انتقال مفید هست؟ گوگل سرچ کردم نوشته،  ...

بله گلم سفیده تخم مرغ اب پز هم بخور البته قبل پانچر شروع کنی بهتره 

اینها بخاطر اینه ک رحمت آب نیاره

سلام عزیز من پیامارو نرسیدم بخونم الحمدالله نی نی ت برات می مونه؟    

سلام عزیزم ریداکت و دیروز انجام دادم ولی اصلا قابل پیش بینی نیست که چه اتفاقی میفته فقط دمیدم به لطف خداست چون دکتر برخلاف روز اول حرفای امیدوار کننده ای نزد زیاد...گفت امکان اینکه عفونت کنه رحمت و برات خطرناک باشه و حتی کیسه این یکی رو هم پاره کنه وجود داره خودتو آماده هر اتفاقی بکن

منم دیگه سپردم دست خدا امیدوارم به بچم رحم کنه و برام حفظش کنه...ممنون که احوالمو پرسیدی بازم لطف کردی

ممنونم عزیزم خیلی توکلم به خداس ولی اصلا دسته خودم نیست هر چی نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه با این ...

شروع کن به قران خودن و حدیث کسا و زیارت عاشورا  هر روز بخون 

ارومتر میشی

عزیزم چقدر سخته. انشالله تا اون موقع کاملا لک بینبت قطع میشه دیگه نگران جاده نیستی

عزیزم یه بارم رفتم مطب بعدش خونریزی کردم دو هفته بود لک نداشتم شنبه رفتم مطب بعدش دوباره این بلا سرم اومد😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕