2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044596 بازدید | 684400 پست
اره خودمم دوست داشتم بیام تهران ولی دقیقا همون موقع درگیر خونه پیدا کردن و اسباب کشی بودم یکم سختمون ...

عزیزم دیگه غصه گذشته رو نخور. جلوی ضرر رو از هرجایی بگیری منفعته. الان به فکر لباسای رنگ به رنگ واسه شازده پسرت باش که انشالله با هر خنده اش سختی های این روزات رو از یادت ببره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما دکترم انقد ماهه امروز از جنین شناس برام پرسیده وضعیت جنینامو اونا هم گفتن چهارده تا جنین با کی ...

آخی عزیزم مبارکه به سلامتی ماشالا کلی جنین تپل و مپل داری 

یادمه چقدر استرس داشتی با داروها تخمک کم داشته باشی 

توکل به خدا بزودی کنجدا میان تو دلت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره همون داروها همون آمپولا همو استرسا از خدامیخام هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه دوباره میرم دنبا ...

عزیز دلم میدونم چقدر سخته حتما خدا برنامه بهتری برات داره 

بعداز منفی شدن خودم هربار بچه ها میخوان برن آزمایش تا برسم به جواب آزمایش قلبم از جا کنده میشه

امید به خدا دوباره تلاش میکنیم بالاخره نوبت ما هم میشه و خیلی زود با خب ای خوب میایم تو تاپیک

آخی عزیزم مبارکه به سلامتی ماشالا کلی جنین تپل و مپل داری  یادمه چقدر استرس داشتی با داروها تخ ...

مرسی عزیزم خداروشکر نه تو سونوم نوزده تا تخمک داشتم که روز پانکچر هفده تا تخمک ازم کشیدن.  سری اولم دکترم و روش و داروهام فرق داشت سری اول که پانکچر شدم سه تا تخمک و یدونه جنین داشتم که البته اصلا دکترم بهم تو سونو نگفت چندتا فولیکول دارم که اگه میدونستم کمه اصلا عمل نمیرفتم سر این تجربه بدم اینبارم خیلی استرس داشتم که نکنه مثل دفع قبلی بشه که خداروشکر با داروهای این دکتر جدیدم همه چی خوب پیش رفت ولی اره خیلی استرس داشتم. خدا کنه بگیره و مامان بشم همراه تمام خانمای گل این تاپیک انشالله به آرزومون برسیم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان یه سوال من هم امپول انوکسا دارم و هم پروژسترون کدومتون هردو رو داشتین و باهم بصورت همزمان ت ...

سلام من دوتا رو دارم اما یکی صبح میزنم یکی شب، همسرم برام می نه، آنوکسا رو خودت بزن پروژسترون رو ببر درمانگاه

چه عالیی چشم حتما همینکار رو می کنم چه فرقی داره یکی دوماه بعد انتقال بدم. البته به همسرم نگفتم هنوز ...

خانمی، امیدوارم به امید خدا سال ۱۴۰۰ مامان بشی👌👌👌🙏💪🌹

به منم گفت تو ده دقیقه، مال من که پرتقالی اینا نبود، بعد همسرم گفت چشمت رو ببند همشو یه جا سر بکش ای ...

آخی😅😅😅 نه ولی آروم خوردن به نظرم بهتره یهویی که میخوری انگار میفته زیر دل تهوع میگیری سریع

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری رو دید و گفت کیسه زرده هم مشاهد ...

خداروشکر 

نمیدونی چقدر خوشحال شدم منتظرم که زودی بیای حست رو از دیدن قلبش بگی

مرسی عزیزم خداروشکر نه تو سونوم نوزده تا تخمک داشتم که روز پانکچر هفده تا تخمک ازم کشیدن.  سری ...

خداروشکر عزیزم  مشکلتون اسپرم ضعیف همسرتون بود دیگه درسته ؟؟ این سری داروهاتون چی بود  

من چون آسپرین ندارم همچنان دارم میزنم. حتما دکترت میدونه چیکار داره میکنه عزیزم. نگران نباش. اما واس ...

گفت آسپرین رو ادامه بده 

ولی من نگرانم 

لی لا جان شما تهرانی ؟ 

بنظرت از کدوم دکتر وقت بگیرم برم ازش بپرسم ؟

خداجونم شکرت       
عزیزم اینم ازمایش خودم ببخشید تا ببرم دکتر ۱۵ روز مونده  https://uupload.ir/files/fjnn_89ece8 ...

خواهش میکنم عزیزم، ببین گلم مشکل ایمنی داری ولی اینکه کدوم یکی از درمان‌های ایمنومدولاتور رو برای شما انتخاب کنن نمیدونم