2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
عزیزم درکت میکنم ولی دیگه به گذشته فکر نکن منم یبار طبیعی باردار شدم و رشد نکرد و مجبور به کورتاژ شد ...

اره حق با توئه

این تجربه تلخ خیلی منو شکننده کرده

ولی انشالله توکل به خدا ما هم دیگه آخر سختیامونه

همین روزا دیگه میشی🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من چیزی راجع به بیهوشی یا بیحسی نگفتن نمیدونم باید ناشتا باشم یا نه  تو برگه اش هم چیزی نن ...

بله من تازه انجام دادم ۳ سال پیش بدون بیهوشی مرکز رویان تازه با بیهوشی مرکز ابن سینا چون خیلی اون سری دردم اومد گفتم بیهوش فقط هم ابن سینا بیهوش میکنه ، اره به فرداش کاری نداره اون لحظه فقط درد داره، کجا میخواین انجام بدید؟

عزیزم فردا مجدد تکرارش کن هاله مدیکور ی کم مشکوکه انشالله بارداری

مرسی عزیزم 

نه امروز روز ۱۴ انتقال بودم  نمونه آزمایش گرفتم دادم بردند آزمایشگاه تیتر بتا ۲۴۱ بود

انشاالله ک همتون بزودی زود خبر مادرشدنتون را بهمون بدید

دخترا من صبح آزمایش دادم قرار ساعت چهار جوابش اماده بشه. میشه برام دعا کنید مثبت باشه و مامان شدت با ...

انشالله مثبته عزیزم

خبرشو بهمون بده 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آره سه تا بودن...خیلی ممنون انشاالله با دعای شما عزیزان من اولی و که بابل ریداکت کردم الان دومی و ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم الهی دردونتو خدا برات حفظ کنه این دردها هم تموم میشه خواهری‌.چقدر نامرد حداقل ی بی حسی چیزی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم میفهمم چی میگی. آسپرین که داری نه؟ انشالله فسقلی هات حالشون خوب خوبه. کی میری غربال؟

نه عزیزم آسپرین ندارم ۲۶ ام دکترم گفته دوقلویی و حساس  برو نسل امید تو آفریقا خیلی دوره من اسلامشهرم باز چند ساعت میمونم ترافیک نمیدونم چیکار کنم☹

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آرزو جون همه جا فکر کنم عکس رنگی آزاد باشه منم جایی که رفتم آزاد بود ولی برگه میتونی ببری برای بیمه ...

باشه  قربونت .مرسی که جواب دادی .پس مجبورم بیمارستان ارمان که خودشون معرفی کردن برم 

انشالله موفق باشی عزیزم و بزودی به مرادت برسی. من تازگی پانکچر شدم و منتظرم دومین پریود احتمالا انتق ...

ممنونم عزیزم و همچنین شما

انشالله که براتون خیر هست و به زودی زود خبر مثبت شدنت رو بشنویم عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست.