2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
فردا صبح زنگ بزن،دیگه باید آماده شی واسه انتقال انشالله منم شنبه میرم پیشش به لطف خدا کارای اولیه ...

عزیزم درکت میکنم ولی دیگه به گذشته فکر نکن منم یبار طبیعی باردار شدم و رشد نکرد و مجبور به کورتاژ شدم در نهایت هنوز که هنوزم میگم اگه بدنیا اومده بود الان انقد سالش بود درکت میکنم ولی دیگه باید کهنه ها رو دور بریزیم ایشالله بحق پنج تن اینبار خدا بهت به نی نی صحیح سالم بده اگه دوقلو دوست داری هم دوقلو بده. من فک کنم دوتا پریود باید بگذره بعد انتقال بدن من هنوز پری اولمم نشدم خخخخ

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره عزیزم یادم اومد ببخشید قبلا اینا رو پرسیده بودم ازت سوالم تکراری بود بزار پای استرسم موندم داروی ...

عزیزم میفهمم برای خودمم‌پیش میاد که یادم بره چه اشکالی داره. گلم شاید سینال به بدن شما نمیسازه داروتو بگو عوض کنن شاید بدن بهتر ج داده انفاقا ذخیرتم عالیه ایشالله هرچه زودتر به مراد دلت برسی گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمر جونم برا شما هم عکس رنگی نوشتن؟ جای معتبر میشناسید

من عکس رنگی قبلا داده بودم عزیزم همونم بردم مام قبول کردن. جایی که من رفتم بی حسی یا بیهوشی نبود ولی شنیدم بچه ها اینجا ابن سینا رفتن و با بی حسی بیهوشی انجام دادن اصلام دردشون نگرفته بیمارستان صارم هم شنیدم همینکارو میکنه عزیزم .

مرکز مام خانم دکتر علیرضایی

به سلامتی

منم مام میرم اما تیم دکتر نصر هست و هر سری با دکتر علیرضایی ویزیت میشم

منم دوستش دارم

شما الان در چه مرحله ای هستید عزیزم؟

و خدایی که به شدت کافیست.
سلام صبح همگی بخیر. دوستانی که خرید اینترتی دارن میشه بگن از چه پیجایی برا نی نی هاشون خرید میکنن؟ ا ...

ای جونم‌ عزیزم. ببین لباس هارو دورو پنبه بگیر کیفیت عالی ترجیحا. من یه فروشگاه تو خیابون بهار رفتم به نظرم کیفیت جنساش خوبه. اینستاش هم اینه

pershangshop

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من عکس رنگی قبلا داده بودم عزیزم همونم بردم مام قبول کردن. جایی که من رفتم بی حسی یا بیهوشی نبود ولی ...

منم دو سه سال پیش دوبار عکس گرفتم بدون بی حسی یا بیهوشی، بابای بابام اومد جلوی چشمم. جون دادم از درد. خیلی خیلی بد بود

خوبه که الان با بی حسی انجام میدن مراکز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نیلو جونم من دیروز دکتر علیرضایی برام عکس رنگی نوشت گفتن برم بیمارستان ارمان .اونجا هم گویا خصوصیه و ...

آرزو جون همه جا فکر کنم عکس رنگی آزاد باشه منم جایی که رفتم آزاد بود ولی برگه میتونی ببری برای بیمه تکمیلیت و مقداری از هزینتو بگیری من کاخ رفته بودم ولی خیلی پیشنهادش نمیکنم چون خیلی دردناک بود برای من و محیطشم خوشم نیمد منو دکترم فرستاده بود کاخ البته دوجا دیگه هم معرفی کرد گفت یکی از اینا.

به سلامتی منم مام میرم اما تیم دکتر نصر هست و هر سری با دکتر علیرضایی ویزیت میشم منم دوستش دارم ...

انشالله موفق باشی عزیزم و بزودی به مرادت برسی. من تازگی پانکچر شدم و منتظرم دومین پریود احتمالا انتقالم باشه گفتن ده بیست روز بعد پریود اولم برم ویزیت فعلا نشدم ولی.

منم دو سه سال پیش دوبار عکس گرفتم بدون بی حسی یا بیهوشی، بابای بابام اومد جلوی چشمم. جون دادم از درد ...

اره واقعا منم داغون شدم من به پیشنهاد دکترم رفتم و هیچی نمیدونسم که اصلا میشه با بیهوشی ام باشه خخخخ

خوبی الی جون ؟ خونریزیت قطع شد؟ 

سلام نازنين جون توخوبي ، فسقل خوبه 

والا دو روز قطع شده بود خوشحال بودم فك كردم تموم شد ولي دوباره از ديروز لكه بيني و گرفتگي زير دل دارم😔😔😔

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
طبیعیه غصه نخور  توی ای وی اف طبیعیه

خدا كنه طبيعي باشه و همه چي خوب پيش بره 

قطع ميشه اميدوار ميشم باز شروع ميشه غصم ميگيره😔😔😔

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ