2777
2789
عنوان

تروخدا میاین🥲

31 بازدید | 7 پست

تو این دور و زمونه مامان بابام سطح سوادشون کمه ابروم تو مدرسه رفت😓مگه من چه گناهی کردم مگه من خواستم اونا پدر مادرم باشن چرا اصلا منو بدنیا اوردن 😭

هیچکس وجود نداره سواد نداشته باشه اخهههه حتما شما هم بهم ترحم قراره کنین یا تحویلم نگیرین شایدم کسی بخواد مسخره کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه نمیشم

خیلیا پدر مادراشون که سنشون بالاست یا از شهر های دور یا ... اومدن تحصیلات خاصی ندارن

خب چه ربطی داره؟؟؟

همسر خودم توی این دوره زمونه ک نسل جدید باشه

فقط دیپلم گرفته و همون موقع وارد بازار کار شده مدرک تحصیلی نگرفته

متوجه نمیشمخیلیا پدر مادراشون که سنشون بالاست یا از شهر های دور یا ... اومدن تحصیلات خاصی ندارنخب چه ...

من بابام بیسواده ولی کارمند دانشگاه هست مادرم خونه داره ولی امروز تو مدرسه فرم رو نتونسته بود پر کنه من دیر رسیدم دفتر حالا کل مدیر معاونا فهمیدن مامانم بیسواده دیگه روم نمیشه سرمو بالا کنم😭

من بابام بیسواده ولی کارمند دانشگاه هست مادرم خونه داره ولی امروز تو مدرسه فرم رو نتونسته بود پر کنه ...

عزیزم مدیر معاون مدرسه شما کلییییی از این موارد دیدن

اصلا براشون حتی مهمم نیست که بخوان فکر کنن 

حتی یادشونم نمیمونه

توی این بیست و چند سال عمرم

نشنیدم مادرم بگه وای مادر فلانی سواد نداشت بنویسه😐😐😐

خب عادیه

خیلیا خیلی چیزا رو نمیدونن یا بلد نیستن اصلا

تازه مدارس با خانواده های افغان و... هم سر کار دارن

اونا ک اصلا فرصت تحصیل هم نداشتن

با اونهمه گرفتاری

فک کردی چنین چیزی براشون مهمه؟؟؟

مادر من ۱ سال معاون بود سرشو نمیتونست بخارونه