2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
عزیزم دیگه غصه گذشته رو نخور. جلوی ضرر رو از هرجایی بگیری منفعته. الان به فکر لباسای رنگ به رنگ واسه ...

ممنونم لیلا جان انشاالله

چشم حتما عزیزم...یعنی میشه من اون روز و ببینم وقتی بهش فکر میکنم دلم آب میشه🤗

عزیزم نمیشد زودتر ریداکت میکردی همون موقع که کیسه آبش پاره شد دیدی قلبش ایست نمیکنه؟  بعد الان ...

چرا میشد که ریداکت کنم هرچه زودتر انجام میدادم برا خودم و نی نی بهتر بود اتفاقا الان چون یکم دیر بود و من بیست هفته تموم شده بود واقعا میترسیدم ولی من که نمیدونستم دکترمم یه زحمت نکشید بهم بگه...اومدم تهران برا مشورت با دکتر رحیمی بهم گفت اگه بخوای برات ریداکتش میکنم...

قلی که ریداکت میشه ارتباط بند نافش قطع میشه کم کم و مثل آدامس مچاله میشه همون گوشه تا موقع زایمان دکتر میگه ضرریم نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله‌یه‌لگدهایی‌میزنه‌که‌ازخواب‌بیدارشی😆😆 انشالله‌..فعلا‌که‌شده‌یه‌آرزو‌برامون

چای شیرین و غذا یه کارایی کرد جناب لگد انداختن بهمون بالاخره😀

همه اونایی که مثل شما آرزو داشتن الان بالاخره بهش رسیدن تو این تاپیکم کم نیستن یکیش خود من،،،دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره...روزی که دوباره مامان شدی بهت ثابت میشه عزیزم😊برای خدا کاری نداره،،حتما تا الان موقعش نرسیده هروقت موقش برسه سورپرایزت میکنه

چرا میشد که ریداکت کنم هرچه زودتر انجام میدادم برا خودم و نی نی بهتر بود اتفاقا الان چون یکم دیر بود ...

سلام عزیز من پیامارو نرسیدم بخونم الحمدالله نی نی ت برات می مونه؟  

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
گفت آسپرین رو ادامه بده  ولی من نگرانم  لی لا جان شما تهرانی ؟  بنظرت از کدوم دکتر ...

آره عزیزم.‌به نظرم از یکی از دکترای کلینیکای ناباروری.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شما چند گرفتی؟

من ٥٠ عددي گرفتم ٢١١ تومن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
والا دو بار منفی شد، دو بار پوچ  البته تموم نشد ولی خودم ترجیح دادم مجدد دونر بگیرم

مگه دونر خودش بچه نداشته ؟ میخوام بگم اگه داشته پس به نظر نمیرسه تخمکاش مشکل دار باشن .. چون پروسه دونر و اهدا کلی وقت و هزینه داره ، منم اگه اینبار نگیره مجبورم برم دنبال دونر

سلام صبح همگی بخیر. دوستانی که خرید اینترتی دارن میشه بگن از چه پیجایی برا نی نی هاشون خرید میکنن؟ اولین باره میخوام لباس اینترنتی خرید کنم . اگه میشه یه راهنمایی هم کنین که چه جنسی و چه جور لباسایی بهتره بگیرم.اطرافیانم میگن الان لباس نخر بذار وزنش مشخص بشه که بدونی چه سایزی بگیری ولی خب خودم میگم اون موقع یکم دیره از طرفی هم ذوق دارم براش خرید کنم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم خوبی‌؟  والا من هیچ کدوم رو نداشتم  پرد رو که درسته الان ها باید قطع میکرد دی ...

سلام زینب خانوم به نظرتون دوفاستون ایرانی اثردوفاستون خارجی راداره؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
نه عزیزم نه دیگه بعدش که نرفتم سونو رفتم پیش دکتر ای وی افم برا انتقال مشکوک شد به وضع رحمم در جریان ...

انشالله عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد