2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست
خواهش میکنم عزیزم، ببین گلم مشکل ایمنی داری ولی اینکه کدوم یکی از درمان‌های ایمنومدولاتور رو برای شم ...

تاحالا سه بار افت بتا و یک سقط داشتم برام ننوشن سی دی مارکر هارو الان دکتر عارفی نوشت مشخص شد مشکل ایمنی دارم حتی به دکتر زرنانی گفتم بنویس گفت لازم نیست  

سلام‌ بچه ها‌

من چهارشنبه باید برم برای عکس رنگی

تو برگه ای که بهم دادن نوشته باید آزیترومایسین بخورم دوتا شب قبل دوتا هم صبح آزمون ٨ تا هم بعد آزمون

حالا میخواستم ببینم همه جا همینه ؟ یعنی همه قبل عکس رنگی این قرص رو میخورن؟ اصلا برای چی هست؟

و اینکه باید ناشتا باشم یا صبحونه بخورم برم؟

ممنون میشم جواب منو بدین 

@samin11   @زینبی_بابا    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای عزیز بنظرتون لبنیات برای سلامت رحم و آماده سازی برای انتقال مفید هست؟ گوگل سرچ کردم نوشته، فراورده‌های لبنی همچون ماست، شیر و کره غنی از کلسیم و ویتامین D هستند که برای حفظ سلامت رحم ضروری‌اند.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله درسته گلم. داروهام سینال و اچ ام جی کارما و اولگالترون 

اره عزیزم یادم اومد ببخشید قبلا اینا رو پرسیده بودم ازت سوالم تکراری بود بزار پای استرسم موندم داروی همه فقط سیناله یعنی ذخیره 4کمه که برای من با این امپول فقط هف هشت تا تخمک درست میشه 😟

سلام‌ بچه ها‌ من چهارشنبه باید برم برای عکس رنگی تو برگه ای که بهم دادن نوشته باید آزیترومایسین بخ ...

عزیزم بله باید قبلش بخوری ک محیط رحم عفونتی نباشه یهو و بعدش هم بخوری ک ماده حاجب باعث عفونت نشه بعدم اگر میخوای با بیهوشی باشه ناشتا و اکر بدون بیهوشی هستی صبحانه بخور

عزیزم بله باید قبلش بخوری ک محیط رحم عفونتی نباشه یهو و بعدش هم بخوری ک ماده حاجب باعث عفونت نشه بعد ...

به من چیزی راجع به بیهوشی یا بیحسی نگفتن

نمیدونم باید ناشتا باشم یا نه 

تو برگه اش هم چیزی ننوشته 

شما انجام دادین قبلا؟

دردش در چه حدیه؟ فرداش راحت میتونم برم سر کار؟

به من چیزی راجع به بیهوشی یا بیحسی نگفتن نمیدونم باید ناشتا باشم یا نه  تو برگه اش هم چیزی نن ...

عزیزم حتمابابی حسیه ک نگفتن،من ک ۷غروب بایدانجام میدادن گفتن از۲بربعددیگه چیزی نخور،فقط مایعات میتونی،خودمم قبل رفتن ژلوفن خوردم،اونجام شیاف گذاشتم،یه امپول هیوسینم بهم زدن

درددارع یکم اندازه پریدولی یکم شدیدترولی لحظه ای،دوباربرام اینجوری دردداشت وقتی مایع روواردکردن گفتن چون لوله بسته باشه این مایه بازمیکنه ،تا۳روزم لک بینی ممکنه باشه،به من بعدش دارودادن سفکسیم هر۱۲ساعت ۲ورق

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ای بابا مگه بعد از کورتاژ همون موقع نرفتی سونو انشالله که مشکلت هر چه زودتر حل بشه

نه عزیزم نه دیگه بعدش که نرفتم سونو رفتم پیش دکتر ای وی افم برا انتقال مشکوک شد به وضع رحمم در جریان گذاشتم که سقط داشتم گفتن باید هیسترو شی که بعدشم تست کرونام مثبت شد نتونستم برم هی پشت گوش انداختم همونجوری مونده فعلا ایشالله این ماه بتونم برم برا ادامه پروسه انتقالم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
به من دو روز قبل از عمل گفت شروع کنم خوردن عوارضتو کم میکنه خیلی خوب بود برلیه من

خیلی ممنون پروانه جان خیلی کمکم کردی  

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
گلم منم این قرصو داشتم و از دو روز قبل پانکچرم قرار شد که نصف قرص بخورم به مدت هشت روز

سلام عزیز خیلی لطف کردی😍🌷

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

سلام عزیزم ترافیکم من غیر خونریزی پریشب و اون لخته بزرگ یه مایعی هم ازم خارج شد که تا کمرم خیس شده بود به پهلو بودم اون چی بود خطر نداره 😔الانم لکه بینی تیره تقریبا سیاه دارم دیروزم سونو دادم دکتر سونو گفت جفتت خونریزی کرده ولی اون مایع تو ذهنمه این شرحش خطر نداره واسه نی نیام معنی چند خط آخرو نفهمیدم میترسم ممنون میشم جواب بدی

رحم دارای دو عدد ساک حاملگی با جدار منظم میباشد ، در داخل هر ساک یک جنین زنده با ضربان منظم قلب مشهود است.
سن حاملگی به روش اندازه گیری(crl)   ۲۵ و ۲۴ میلیمتر  معادل  (9/3) هفته  می باشد.
واکنش دسیدوا و YOLK SAC مشهود است.
هموراژی خفیف در اطراف ساک ها مشهود است.
ضایعه پاتولوژیک درادنکسها دیده نشد.
مایع در کلدوساک خلفی مشهود نمی باشد.
FHR=182&180bpm @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕