2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
خداروشکر  نمیدونی چقدر خوشحال شدم منتظرم که زودی بیای حست رو از دیدن قلبش بگی

فداتشم عزیزم خیلی محبت داری😙😙 ان شاالله که خیلی زود خبر مامان شدن شما رو بشنویم و کلی خوشحالی کنیم ❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر عزیزم  مشکلتون اسپرم ضعیف همسرتون بود دیگه درسته ؟؟ این سری داروهاتون چی بود &nbs ...

بله درسته گلم. داروهام سینال و اچ ام جی کارما و اولگالترون 

در اندک من تویی فراوان یارب..
وای راست میگی خیلی خوشحال شدم چه مهربون فداش بشم خوشحالم که انتخابش کردم 

اره واقعا ماهه و دلسوز اول از همه انسان واقعیه واقعا شرایط و استرس مارو درک میکنه خودش دید من استرس دارم گفت خودم فردا میرم با جنین شناس حرف میزنم میپرسم برات

ببخشید عزیز من بهم قرص کابرلین داده چون هایپر شدم ولی ننوشته از امروز بخورم یا از پس فردا که پانکچر ...

گلم منم این قرصو داشتم و از دو روز قبل پانکچرم قرار شد که نصف قرص بخورم به مدت هشت روز

خانما دکترم انقد ماهه امروز از جنین شناس برام پرسیده وضعیت جنینامو اونا هم گفتن چهارده تا جنین با کی ...

وای خداروشکر

خیلی خوشحال شدم

برو خودتو واسه دوتا دسته گل که قراره یکی دو ماه دیگه سرو کله شون پیدا شه آماده کن

واقعا دکتر علیرضایی خیلی خیلی مهربون و خانومه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای خداروشکر خیلی خوشحال شدم برو خودتو واسه دوتا دسته گل که قراره یکی دو ماه دیگه سرو کله شون پیدا ...

مرسی عزیزدلم خیلی ممنونم از انرژی خوبت انشالله به امید خدا 🥰

اره واقعا ماهه خدا خیرش بده جزئیات رو دیگه روم‌نشد ازش بپرسم گفت بعدا ز بزن خودت بخش جنین شناسی بپرس گفت بمن کلی گفتن.

مرسی عزیزدلم خیلی ممنونم از انرژی خوبت انشالله به امید خدا 🥰 اره واقعا ماهه خدا خیرش بده جزئیات رو ...

فردا صبح زنگ بزن،دیگه باید آماده شی واسه انتقال انشالله

منم شنبه میرم پیشش

به لطف خدا کارای اولیه جنینام شروع شده

ولی از نظر روحی خوب نیستم

چند روز خوبم یهو بیقرار میشم امروز خیلی دلتنگ بچه م بودم همش حساب میکنم اگه بود الان...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم خوبی‌؟  والا من هیچ کدوم رو نداشتم  پرد رو که درسته الان ها باید قطع میکرد دی ...

قبل انتقال باهاش ویزیت شدم 

گفت بعد انتقال بزن 

ولی امروز دکتر زنان گف دکترم حافظیه 

گفت عوارض داره پوکی استخوان میاره 

من قطع میکنم و بعدشم میگم خدایاشکرت که قطع کردم 🙄

زینبی جون بنظرت چیکار کنم 

الان چنتا دارم گف اونا رو استفاده کن بعد قطع کن 

بنظرت پیش کدوم دکتر برم نظرشو بپرسم ؟ 

یا دوباره برم پیش متخصص انعقادی رویان ؟

خداجونم شکرت       
قبل انتقال باهاش ویزیت شدم  گفت بعد انتقال بزن  ولی امروز دکتر زنان گف دکترم حافظیه  ...

سلام‌من روز هفت انتقالم علایم ندارم نگرانم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خواهش ميكنم عزيزم فقط اسم داروخانه رو اشتباه گفتم، اسمش داروخانه دكتر عطيه سادات سعادت هست

شما چند گرفتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻