2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام بچه ها خوبین ؟  میگم کیا تو بارداری آنوکسا پارین و پردنیزولون داشتن ؟  دکتر امروز ب ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

والا من هیچ کدوم رو نداشتم 

پرد رو که درسته الان ها باید قطع میکرد دیگه 

ولی آنوکسا رو موندم چرا قطع کرده؟؟!!! شما مشکل انعقادی داشتی باید ادامه بدی 

با متخصص خون رویان ویزیت شدی؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من سوال پرسیدی شما؟؟؟من متوجه نشدم چی بود سوالتون عزیزم؟؟

عزیزم نمیشد زودتر ریداکت میکردی همون موقع که کیسه آبش پاره شد دیدی قلبش ایست نمیکنه؟ 

بعد الان ریداکت کردی چی میشه اخه شش ماهش تقریبا منظورم اینه که اون فرشته کوچولو جذب میشه خودش؟ 

عزیزم فردا مجدد تکرارش کن هاله مدیکور ی کم مشکوکه انشالله بارداری

باشه عزیزم ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله طبیعی ، دخترم ۵ سالشه از فردای تولدش هم قصد بارداری داشتم    ولی نشد ، دلیلش دکتر میف ...

آهان..خداحفظش‌کنه‌گل‌دختری‌

شوهرت‌آزمایش‌داده‌ضعیف‌نشون‌داده؟

برامنم‌۵ساله‌نشده..واقعا‌برااینجوردکترهابایدمتاسف‌شد

منم‌به‌دکترم‌گفتم‌من‌یباربارداری‌داشتم

مگه‌میشه‌الان‌باردارنشم..دکترم‌گف‌‌احتمال‌داره‌اصلا‌دیگ‌باردارنشی

اون‌موقع‌سنت‌کم‌بوده‌زودباردارشدی😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما دکترم انقد ماهه امروز از جنین شناس برام پرسیده وضعیت جنینامو اونا هم گفتن چهارده تا جنین با کی ...

وای راست میگی خیلی خوشحال شدم چه مهربون فداش بشم خوشحالم که انتخابش کردم 

مرسی عزیزم شما میدونید این دارو کجایی هست؟ اخه گفتم نکنه کشورهای مختلف زده باشن باید کجاییشو بگیریم ...

براي من زده آمريكا

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم خاله جونش ایشاالله باشه الان شیرینی و چای خوردم ببینم چیکار میکنه این پهلوون😁 آرزو میکنم ش ...

انشالله‌یه‌لگدهایی‌میزنه‌که‌ازخواب‌بیدارشی😆😆

انشالله‌..فعلا‌که‌شده‌یه‌آرزو‌برامون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نیلو جون سلام این کپسول فرتیل سی ام شما میدونید برای کدوم کشوره ؟ کجاییشو باید بخریم یعنی؟ یا اینکه ...

سمرجان آمریکاییه

والا دستور کلیش ۳ تا روزانه هست

اما من از دکتر پرسیدم گفت روزی دوتا بخور منم همون دوتا میخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره دارم ولی سردرد ولم نمیکنه ، نمیدونم مال چیه؟ پریود شدی؟

نشدم‌عزیزم

خداروشکر‌‌که‌جنین‌داری..

یه‌مسکن‌بخور

عزیزم شما اهواز زیرنظر کدوم دکترهستین؟

عزیزم من اهواز نیستم

دارومو از اونجا سفارش دادم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
چرا ولی دکتر تشخیص دادن خوب کورتاژ نشده و بقایا مونده هنوژ نمیدونم والا 

ای بابا مگه بعد از کورتاژ همون موقع نرفتی سونو

انشالله که مشکلت هر چه زودتر حل بشه

ممنون نیلوجان عزیزم مرسی که دعام کردی...انشاالله خدا بهت یه دوقلوی ناناز بده دل شکستت آروم بگیره عزی ...

عزیز دلم خدا پشت و پناه خودتو فرزندت

مارو بیخبر نذار