2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
البته اول کمرنگ بود ولی تقریبا همون موقع مشخص تر شد

روز چند انتقالی عزیزم؟جنینت چند روزه بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز ۱۳ انتقال جنین ۳ روزه

میتونی عکسشو بزاری من عاشق بیبی چک مثبتم😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم باید برم قسمت عکس ثبت نام کنم ؟

تو اینترنت بزن آپلود رایگان عکس

عکسو اونجا آپلود کن لینکشو بزار

البته اگه سختت نیست

میتونی عکسشو بزاری من عاشق بیبی چک مثبتم😍😍😍

واای الهی دورت بگردم بخدا با اینکه مثبت شده دلم برای شماها خون ه. 

الان دارم برای کساییکه مثبت نشدند مخصوصا شما و صاحل و اوناییکه این چندروزه با من بودند گریه میکنم 

همش میگم خدایا چی میشد همه جواب میگرفتند

منم زیاد بی بی منفی دیدم مخصوصا میکرو اول ک منفی شد خیلی سخت بود ولی باخواست خدا دومین پانچر ومیکرو ی دخمل ۵ ساله دارم 

واای الهی دورت بگردم بخدا با اینکه مثبت شده دلم برای شماها خون ه.  الان دارم برای کساییکه مثبت ...

عزیزدلم مبارکت باشه ان شاالله با یه بتای خوب میای خوشحال ترمون میکنی😍😍

خیلی برام دعا کن من چهارشنبه ازمایش دارم

مرسی گلم که گفتی نه شرق نیستم ولی اگه غرب پیدا نکنم شرقم میرم ممنونم که گفتی 

خواهش ميكنم عزيزم

فقط اسم داروخانه رو اشتباه گفتم، اسمش داروخانه دكتر عطيه سادات سعادت هست

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزدلم مبارکت باشه ان شاالله با یه بتای خوب میای خوشحال ترمون میکنی😍😍 خیلی برام دعا کن من چهارشن ...

مرسی مهربونم 

قربونت برم انساالله جواب میگیری برای خدا کاری نداره خودت گفتی دیرو زود داره فداات شم فقط صبورتر باش مطمئن باش میشه

عزیزم ببین لینکو فرستادم میتونی بازش کنی 

:\fakepath\1611463059958392847595.jpg انشاالله بی بی خودتو بزاری اینجا گلم برای خدا کاری نداره

مرسی گلم😍😍😍😍

مرسی مهربونم  قربونت برم انساالله جواب میگیری برای خدا کاری نداره خودت گفتی دیرو زود داره فداا ...

فدات شم نه باز نمیشه باید ابی باشه

ولش کن عزیزم خودتو اذیت نکن

سلام دوستان هرکی میدونه لطفا جوابمو بده🔴🔴 من ۱۳سیکلمم  دو روز دیگه عمل دارم دکتر قبل پانکچر ...

معمولا اگر آزمايش قند باشه بايد ناشتا باشي

احتمالا آزمايش كرونا هم نوشته كه بايد قبل بانكچر بدي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خواهش ميكنم عزيزم فقط اسم داروخانه رو اشتباه گفتم، اسمش داروخانه دكتر عطيه سادات سعادت هست

مرسی عزیزم شما میدونید این دارو کجایی هست؟ اخه گفتم نکنه کشورهای مختلف زده باشن باید کجاییشو بگیریم ما؟

در اندک من تویی فراوان یارب..