2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
درد سینه کم بود اونم تجربه کردیم خدا کنه بعد امپولا و پریودی دردش بره داغونم کرد ممنون عزیزم با چی خ ...

من هيچي مثل استراحت به كاهش دردم كمك نميكرد چون هايپر شده بودم معده و قفسه سينه و زير دلم شديد درد ميكرد سه روز اول عالي بودم دردي نداشتم اما يهو شروع شد ديگه نميتونستم صاف راه برم يا راحت بخوابم خداروشكر هرجور بود گذشت

خداياشكرت....❤️ 
دكتر من هميشه ميگه مشكل تو نازايي نيست همين استرسته😞

دقیقا تا روز عمل توهم زد دکتر میگه تخمک نداری متاسفانه تو این ده روز امپولا برا خودم استرس درست کردم ۱۶تا تخمک داشتم بعدش الانم واسه جنین اینجوریم تو زندگی دنبال چیزیم خودمو باهاش زجر بدم و استرس بکشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا دکتر گفت اگه احساس میکنی انقباضه بهتره ۱۲ ساعت یا ۲۴ ساعت سولفات بگیری تو این وضعیت کرو ...

نه گلم اینکه انقباض نیست یکم صبر کن اثر دارو بره بیرون اگه بهتر نشدید برید بستری بشید

تازه توی ۲۱ هفتم بچه بدنیا بیاد که زنده نمیمونه😊 الان اومدم اون قلی که کیسه آبش پارست و برام ریداک ...

قرار نیست اون یکی رو هم از دست بدی عزیز دلم. خدایی که گذاشته تو دلت انشالله خودش مراقبش باشه و پشت و پناهش. یه عالمه ایت الکرسی برای تو و نی نی میخونم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تازه توی ۲۱ هفتم بچه بدنیا بیاد که زنده نمیمونه😊 الان اومدم اون قلی که کیسه آبش پارست و برام ریداک ...

خداروشکر که بلاخره ی کاری واست کردن. حالا توکلت بخدا باشه انشالله خودش نگهدارش باشه عزیزم 

دقیقا تا روز عمل توهم زد دکتر میگه تخمک نداری متاسفانه تو این ده روز امپولا برا خودم استرس درست کردم ...

تا ميتوني صلوات بفرست زيارت عاشورا بخون دلت اروم ميشه عزيزم. كي بايد بري براي كارت جنينت؟

خداياشكرت....❤️ 
اره منم از الان انگار شروع شده قبلش درد نداشتم 

تا ميتوني استراحت كن دوغ فراوان شير فراوان و سفيده تخم مرغ بخور من هر نيم ساعت يكبار دستشويي ميرفتم اينقدر كه مايعات ميخوردم سوپ رقيق بخور ولي بهتر از همه دوغ

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان منم تو سیکل میکرو هستم اما ۶..۷تا تخمک دکتر گفت دارم امیدی هست ؟خیلی کمه ....

بله گلم چرا امید نباشه توکلت به خدا باشه

من کلا ۶ تا تخمک داشتم از  ۳ تا جنین ۲تا شا انتقال دادند و الان به لطف خدا مثبتم 

قربونت برم عزیزم از دعای شما بی بی من امروز مثبت شد انشاالله به حق این روز عزیز تمام منتظرا جواب بگی ...

عزییییزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات

انشاالله بسلامتی و خوشی این دوران و بگذرونی

با نی نی کوچولوت دوتایی(ایشالله سه تایی) برام دعا کنید لطفا❤😘