2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
چرا پیامای بدت رو خوندم، ان شالله برامون خبرای خوب بیاری فدات شم الان تهران چه عملی داری؟ میخوای زو ...

تازه توی ۲۱ هفتم بچه بدنیا بیاد که زنده نمیمونه😊

الان اومدم اون قلی که کیسه آبش پارست و برام ریداکت کردن خیلیییییم درد کشیدم جونم از تنم رفت...دکتر گفته بازم احتمال عفونت داری و ممکنه اونم سالمه هم کیسش پاره بشه یا هر اتفاق دیگه ای بیفته معلوم نیست،، منم که کلا آدم نمیشم یه بار ریداکت کردم اون بلا سرم اومد الان دوباره اومدم باز..‌.دیگه س‌پردم به خدا

مثل همیشه منو از دعای خیرت بی نصیب نذار دوستم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه توی ۲۱ هفتم بچه بدنیا بیاد که زنده نمیمونه😊 الان اومدم اون قلی که کیسه آبش پارست و برام ریداک ...

عزيزدلم وقتي سپردي به خدا ديگه نگران نباش من خيلي به ١٤٠٠٠ صلوات اعتقاد ويژه و شديدي دارم اگر شرايطشو داري ١٤٠٠٠ صلوات نذر كن تا اخر بارداريت بفرست انشالله كه ني ني صحيح و سالم مياد بغلت دوستم❤️

خداياشكرت....❤️ 
ممنون نیلوجان عزیزم مرسی که دعام کردی...انشاالله خدا بهت یه دوقلوی ناناز بده دل شکستت آروم بگیره عزی ...

قربونت برم عزیزم از دعای شما بی بی من امروز مثبت شد انشاالله به حق این روز عزیز تمام منتظرا جواب بگیرند

انشاالله حضرت زهرا دستت را بگیره نذرش کن مطمئن باش بچت سالم میمونه شما بیشتر راه را رفتی چیز دیگه نمونده بچتو بغلت بگیری

توکلت بخدا باشه منتظر خبر خوبت هستیم عزیز دلم

انشالله كه خير باشه عزيزم ٢٧ تا تخمك ١٧ تا جنين

ماشالا من ۱۶ تا تخمک داشتم استرس تشکیل جنینا رو دارم چند روز بعد بهتون گفتن چند تا تشکیل شده ؟چرا تعداد جنینا نسبت به تخمکا کم بود مشکل از شوهرتونه ؟شوهر من یک میلیون اسپرم با مورفو ۲و تحرک ۱۰ 

انشالله كه خير باشه عزيزم ٢٧ تا تخمك ١٧ تا جنين

سینم داره تیر میکشه زنگ زدم به مرکز میگه ربطی به پانکچر و امپولا نداره بهش میگم قبلا که سبنه درد نداشتم بعد از پانکچر اینجوری شدم میگه ربطی نداره برو سونو انجام بده 

واقعا تاثیر داره یعنی لاغری؟؟ اره خیلی وزنم بالارفته شدید. پس بنظرت بزارم اردیبهشت برم تا اون موقع ل ...

آره اینکه داخل وزن نرمال باشی تاثیر داره ،پس حتما وزن کم کن ،از همین الان شروع کن ،جنین فریز دارم ولی فعلا اصلا شرایط روحی خوبی ندارم ،خیییلی خسته م از این همه رفت و آمد و آوارگی ،میخوام یه مدت بگذره شاید حالم بهتر بشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تست خون غربال یه هفته طول میکشه؟ نیلو عصرش پیامک داد آمادست! جالبه برای دو تا قل عددها رو جدا محاسب ...

به من گفتن یه هفته و گفتن جای دیگه بری قبول ندارن اسیر شدم 😐من روش محاسبه رو یادم نیست

آره‌عزیزم‌ منفیه بتا۱.۲۰ منفیه‌دیگه

صاحل جان الهی بگردم خیلی ناراحت شدم دیروز همش تو فکرت بودم اما چون تو راه تهران بودم بعدم این دکتر اون دکتر فرصت نشد بیام تاپیک

الهی که خدا ماه دیگه یه نی نی بذاره تو دامنت بحق بی بی فاطمه زهرا🙏

من اهن میخورم ولی شدیدا یبوست گرفتم اذیت میشم 

من آهن چون نمیتونم بخورم بهم سیدرال فولیک داده. پودر آهن و ویتامین ث هست. آخ آخ آره آهن خیلی اذیت میکنه. تو رژیم غذاییت کاهو بیشتر بذارربا روغن زیتون یا آلوی خیس خورده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ماشالا من ۱۶ تا تخمک داشتم استرس تشکیل جنینا رو دارم چند روز بعد بهتون گفتن چند تا تشکیل شده ؟چرا تع ...

يك هفته بعد رفتم كارت جنينمو گرفتم از ٢٧ تا تخمك ٢٤ تاش بالغ بودن همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد مرفو همسرم ١ درصد هستش. ديگه نميدونم چرا نسبت به تخمك جنين كمتري تشكيل شد. عزيزم استرس نداشته باش من خودمو اون يك هفته نابود كردم از استرس وحشتناك

خداياشكرت....❤️ 
 آره اینکه داخل وزن نرمال باشی تاثیر داره ،پس حتما وزن کم کن ،از همین الان شروع کن ،جنین فریز ...

باشه چشم حتما دیگه شروع میکنم کم کردن, دعاکن کم کنم عزیزم. 

اره میفهمم بزار برای زمانی که حسابی انرژی داری, خخخ من که انرژی داشتم وسیکل کنسل شد

سینم داره تیر میکشه زنگ زدم به مرکز میگه ربطی به پانکچر و امپولا نداره بهش میگم قبلا که سبنه درد ندا ...

منم درد داشتم بازم ميخواي از بچه ها ديگه هم بپرس عزيزم

خداياشكرت....❤️