2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044792 بازدید | 684411 پست
من به ذهنم میرسه اما همسرم میگه زبونت خیلی تنده هیچی نگو خودم جواب میدم اما خودشم هیچی نمیگه. دیشبم ...

عزیزدلم خودت رو ناراحت نکن.حرف اطرافیان همیشه هست ولی بهترین کار همون بی تفاوتیه.واقعا هم مگه بچه های پرورشگاهی چشونه.اونها رو هم خدا آفریده.رنگ خون ما که از اونها رنگین تر نیست.بیخیال حرفاشون شو..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزم ان شاالله ممنونم بابت کمکت خواهر ان شاءالله به مراد دلت برسی

رویا جون اصلا نگران نباش.انشاله که هیچی نیست.توکل کن به خدا.انشاله که فردا حالت بهتر میشه.

اخه از الان زود نیست برای هماتوم؟ شما هفته چند فهمیدین هماتوم دارین؟

۶ ههفته و ۶ روز بودم رفتم سونو دکترم گفت هماتوم داری ۲۳ روز بعد انتقالم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
وااااا این که اصلا خوب نیست . باکتری لیستریا داره . تا جایی که میدونم نباید حتی تخم مرغ نیمه پخته خو ...

عزیزم سفیده اش مشکل داره نه زرده منم همین ترس رو داشتم ولی سرچ کن فقط سفیده مشکل داره منم همین فکرو میکردم و نمیخوردم سرچ کردم کلی راحع به سفیده است این موارد ولی باز خونریزی منو بند آورد نمیدونم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
وای خدا یعنی چی افت هورمون من یه دونه شیاف گذاشتم صبح یکیشم مال شب موقع خواب بود که تا خونو دیدم گذا ...

امروز بهتری؟ خونریزیت قطع شد عزیزم؟ استرس نداشته باش.یکی از دوستام همینطور شد میگعت زیر پام کلا شد خون قرمز رفت دکتر مشخص شد هماتومه. الان خدا رو شکر ۱۵ هفته ست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
الان من ۵ هفته و ۱ روزمه یعنی ممکنه از اون باشه پس راستی میگم من تو این مدت اصلا آمپول نداشتم فقط ر ...

منم دوتا شیاف و دوتا دوفاستون بودم که با شروع خونریزی شبی یه آمپول اضافه شده بود

ببین گلم اگر تا حالا یکبار انتقال دادی و در عکس رنگی و آزمایش هات شواهدی از التهاب و لوله هیدرو نیست ...

وای مرسی از راهنماییتون

نمیدونم چرا دکترا انقدر تاکید رو تخمک اهدایی دارن 

جواب عکس رنگی نوشته بود رحم و سرویکال و ناحیه ایسم طبیعی  فقط

ماده حاجب از رحم وارد لوله های رحمی نگردید و extravasationعروقی ماده حاجب بطور واضح مشاهده گردید

Fshهم ۸.۱ بود که تو رنج ازمایشگاه تا ۱۲.۵رو زده follicular phase

من یه دختر ۹ ساله دارم یه سقط هم ۴ سال پیش داشتم که قلب تشکیل نشد و هفته ۱۰ خودش سقط شد

نظر خودم هم این بود وقتی اینبار ۴ تا تخمک داشتم سری بعد هم میتونم دو سه تا داشته باشم شانسم رو امتحان کنم

دیروز گفت تخمک اهدایی نگیری باید به تک فرزندی قانع باشی 

عزیزجان لاپاروسکوپی روی ذخیره هم تاثیر میزاره یعنی ممکنه کمتر بشه

اگه بسته باشه چی میشع خواهر؟بسته باشه هیدراته میشه موادسمی تولیدمیکنه که میگن جنینوازبین میبرع؟؟

راستش نمیدونم 

یعنی تا وقتی گفته بودن بسته است و قرار به میکرو بود برام مهم نبود اما الان که گفتن لاپاروسکوپی کن شاید برداریمشون فکرم درگیر شده

ااااا منم دو تا پروژسترون دارم هر روز.دکترم گفت دو تاش تو یه سرنگ بزن و تزریق کن  ترسیدم نکنه ...

یعنی شما به حرف دکترت کمتر اعتماد داری تا کامنتها؟

دکتر منم گفته بود دو تا آمپول تو یه سرنگ. نگران نباش پزشک بهتر میدونه

شماهم خوندي راجب اين موضوع؟☹️من الان مشكلم اينه خب اگر بهتره چرا نميذارن جنينا ٥ روزه بشن؟ سر از كار ...

عزیزم ببین من دفعه قبل ۶ تا جنین با گرید آ داشتم .فریز کردم برام.وقت انتقال قرار شد یه نی سه تایی رو برام باز کنن بذارن بلاست شه انتقال بده که متاسفانه بلاست نشدن مجبور شدن یه نی دیگه باز کنن و انتقال بدن .منفی شدم یعنی عملا کل جنین هام از دست رفت.جنین بلاست بهتره ولی بعضی جنین ها ممکنه رشدشون تو آزمایشگاه به بلاست نرسد ولی در رحم مادر رشد کنن.این دفعه که میخواستم انتقال بدم به دکترم گفتم من دفعه قبل بخاطر بلاست شدن جنین هام از دست رفت ایندفعه نمیخوام بلاست شدن همون سه روزه برام انتقال بده.دکترم گفت من با بلاست بیشتر موافقم ولی اگه جنین شناس تشخیص بده که بهتره سه روزه باشن همین کارو میکنیم.دو روز قبل از انتقالم ز زدم بیمارستان گفتم که میخوام انتقال بدم جنین شناس گفت باید شما سه روزه انتقال بدین .اصلا من نگفتم قبلا چی شده خودش تشخیص داد.که خدا رو هزاران مرتبه شکر با جنین سه روزه جواب گرفتم.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام ارزو جون منم مريض دكتر اسرافيلي هستم خيلي برات خوشحال شدم عزيزم من فردا بايد برم بيمارستان سونو ...

عزیززززززم ان شاالله به سلامتی .من اصلا قبل از اینکه انتقالمم مثبت شه از دکتر اسرافیلی خیلی خیلی راضی بودم الان که دیگه شده فرشته زندگیم .ان شاالله شما هم باهاش جواب بگیری 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️